Turkish Airlines introducerar morgonavgång från Arlanda

Turkish Airlines är på offensiven i Skandinavien. För en tid sedan introducerade man A330 på en del avgångar från Köpenhamn. Nu är det Stockholm som får en del av den turkiska kakan med en ny morgonavgång från Arlanda till Istlanbul. 

Enligt ett pressmeddelande från Turkish Airlines svarar man nu på marknadens efterfrågan genom att introducera morgonavgången som lämnar Arlanda klockan 07:15 med start den 27 oktober. Den ersätter nuvarande nattavgång som lämnar Arlanda långt efter midnatt. Bolaget behåller dock avgången kl 21:00 från Istanbul.

Genom introduktionen av den nya tidtabellen kan man nu nå anslutningar till Los Angeles, New York, Boston, Chicago, Washington och Montreal. Även flera städer i Europa och Nordafrika med få frekvenser såsom Beirut, Malta och Tunis. 

Bonusfeber välkomnar justeringen då den även ger möjlighet till mer tid i Istanbul när man nu landar närmare lunch än middagstid och är betydligt bättre tidsmässigt än nuvarande nattavgång som varken lämnar Arlanda eller ankommer Turkiet på en bra tid.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *