Ving byter digital öppen spis mot TV-paradis

Ving

Den digitala eldstaden på Youtube kom för många år sedan för att skapa mysstämning i vintermörkret, men många svenskar längtar nu också efter värme, sol, hav och sydligare breddgrader.

I väntan på ett ökat resande möter Ving nu svenskarnas reseabstinens genom att lansera ett substitut till den öppna spisen – ett digitalt semesterparadis med exotiska stränder och vågbrus som rullar på Tv:n i 8 timmar.

Knaster från öppen spis och mysbelysning i all ära, men vi vet också att det är många som drömmer om att få resa igen och längtar efter lata dagar på stranden. Så länge vi inte kan ta oss till paradiset får paradiset komma till oss. Vårt digitala strandparadis, där semestern flyttar in i på TV-skärmen med flera timmars avkopplande vågskvalp, solnedgång och vackra stränder, är vardagseskapism när den är som bäst, något att njuta av i bakgrunden på hemmakontoret eller i vardagsrummet. Det här är också den perfekta uppladdningen inför en inbokad resa, att njuta av i bakgrunden på hemmakontoret eller i vardagsrummet.

Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving

Semesterparadiset på Youtube består av antingen en strandfilm eller en solnedgångsfilm från Thailand, båda 8 timmar långa.

Vings strandparadis är framtaget i samarbete med den danska reklambyrån Robert/Boisen & Like-minded, som bland annat var skaparna bakom den uppmärksammade och prisade reklamkampanjen ”Do it for Denmark” för Vings systerbolag Spies.

Se filmerna här:

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *