Adria Airways öppnar ny linje till Stockholm

Den 23/4 får Arlanda en ny direktlinje när slovakiska  Adria Airways startar flygningar till Ljubljana.

Den nya linjen kommer att flygas med en CRJ900 som, i Adria Airways konfiguration tar 86 passagerare. Från Arlanda kommer flyget att avgå klockan 10.05 på tisdagar och 21.20 på torsdagar med en flygtid på två timmar och fyrtio minuter. Tack vare Adria Airways medlemsskap i Star Alliance kommer får man nu utökade möjligheter att ta sig till destinationer såsom Lodz, Pristina och Tirana samt ytterligare 26 destinationer i bolagets regionala nätverk.

Linjen är en del av Adria Airways nya strategi att skapa nya förbindelser mellan Sovenien och europeiska städer. Kjell Åke Westin, flygplatschef på Arlanda säger i ett pressmeddelande

– Vi välkomnar Adria Airways och deras nya flyglinje till Ljubljana från Stockholm Arlanda Airport. Även om det idag är affärsresandet som dominerar till och från Slovenien tror vi att den nya direktlinjen har stor potential att få fler svenskar att upptäcka Slovenien som turistdestination.

Adria är även medlemmar i Star Alliance vilket ger möjligheter för att tjäna poäng i alliansens olika bonusprogram. EuroBonusmedlemmar kan hitta tabellen här.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *