AIRFRANCE återupptar direktflyg från Göteborg till Paris!

Air France och KLM fortsätter att öka antalet avgångar från Sverige till hubbarna i Amsterdam och Paris och vidare ut i Europa och världen. Den 27:e juli återupptar Air France direktlinjen mellan Göteborg och Paris. Redan i början av augusti kommer det finnas 63 avgångar per vecka att välja på i Sverige, jämfört med 21 i mitten av juni. I takt med att världen öppnar upp och efterfrågan ökar anpassar Air France och KLM sin kapacitet. Under sommaren finns cirka 80 % av alla Air France och KLMs destinationer till försäljning igen.

Martin Kotte, Sales manager Air France KLM, Sverige säger:

Vi ser tydligt att intresset för att resa ökar. Sökvolymerna har ökat markant sedan UD öppnade upp för resande till ett urval av länder. Frankrike är populärt varför det känns väldigt bra att kunna erbjuda en direktlinje också från Göteborg. För oss är det viktigt att finnas där för våra kunder och att kunna erbjuda en säker och hållbar resa.

AIRFRANCE och KLMs avgångar från Sverige under juni och augusti månad:

 

  • Flyg från Göteborg till Amsterdam: från 7 till 21 flyg i veckan
  • Flyg från Göteborg till Paris: 4 flyg i veckan från 27 juli
  • Flyg från Stockholm till Amsterdam: från 7 till 21 flyg i veckan
  • Flyg från Stockholm till Paris: från 7 till 21 flyg i veckan

Anna Strömwall, flygplatsdirektör på Göteborg Landvetter Airport säger:

Vi kan glädjande nog se ett ökat intresse att besöka Västsverige samt för svenskar att resa för att exempelvis hälsa på släkt och vänner eller affärsbekanta utanför Sverige. Paris ser vi som en väldigt populär destination i sig, samtidigt som det ger möjligheter att resa vidare i Europa eller ut i världen.

 

Just nu är efterfrågan stor på resor till södra Europa som till exempel Grekland, Kroatien, Frankrike, Italien, Spanien och Portugal. Nu är det möjligt igen att flyga från Göteborg via Paris med Air France alternativt via Amsterdam med KLM. Tack vare det kraftigt utökade antalet flygavgångar ges nu svenskarna goda möjligheter att bland annat ta sig till dessa populära resmål. Alla flyg och avgångar kan bokas på airfrance.se och klm.se.

Martin Kotte säger:

Vi vill att det ska kännas tryggt och säkert för våra passagerare att resa. Varför vi vidtagit en rad säkerhetsåtgärder på alla våra flygningar, från check-in till ankomst. Vi har även infört extra flexibla bokningsvillkor så att våra passagerare har möjlighet boka om sin resa eller få pengarna tillbaka om resplanerna förändras av någon anledning.

Ombokningsregler: Det ska kännas tryggt att flyga med Air France och KLM från bokning till att du landar på destinationen. Därför erbjuder vi just nu extra flexibla bokningsregler. Du kan fritt byta datum eller destination utan kostnad. Den som drabbats av ett inställt flyg kan välja att boka om sin resa, få en voucher med upp till 15 % extra värde eller få pengarna tillbaka.

Hälsa och trygghet: Våra resenärers säkerhet är vår främsta prioritet. Flygplanen städas extra noggrant och desinficeras dagligen. Vi minimerar kontakterna mellan passagerare och personal. Luften ombord byts ut kontinuerligt och strömmar från taket ner mot golvet för att möjliggöra det mest effektiva luftflödet, vi renar även luften genom sk HEPA filter som effektivt stoppar 99,99% av alla bakterier och virus. Både passagerare och personal ombord måste bära ansiktsmask. Passagerare måste ta med egen mask för hela flygresan. Vi rekommenderar också våra passagerare att kontrollera de officiella myndigheternas hemsidor för att säkerställa vad som gäller angående hälsa, hälsodeklarationer, pass, visum, karantän mm innan avresan för alla de länder som ingår i resan. Senaste nytt finns alltid på airfrance.se, klm.se eller i våra appar.

Hållbarhet: Air France och KLM har under lång tid varit en ledande aktör i utvecklingen av en hållbar flygindustri. De senaste 15 åren har Air France-KLM topp rankats i Dow Jones Sustainability Index. Hållbarhetsmålen för 2020 nåddes tidigare än beräknat varför vi nu satt nua ambitiösa mål för 2030 som bland annat innebär en reduktion av CO2 utsläppen med 50% per passagerare/km jämfört med nivåerna 2005. Förvandlingen av Air France-KLM gruppen efter den globala Covid-19 krisen innebär också att vi accelererar vårt hållbarhetsarbete ytterligare.

 

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *