Dubbla Flying Blue miles och XP för KLM och Air France flygningar

Tjäna det dubbla antalet Flying Blue miles och XP resten av året med KLM och Air France.

Flying Blue lanserar en stor kampanj idag för att belöna frequent flyers som nu kan flyga igen. Medlemmar får både dubbel XP och dubbelt så många miles för alla flygningar med en KLM- eller Air France-flygkod mellan idag och 31 december 2020! Allt du behöver göra är att se till att ditt Flying Blue-nummer läggs till i din bokning när du bokar eller checka in. Bonus XP och miles krediteras sedan automatiskt.

Detta är första gången som Flying Blue har en kampanj med Experience Points, och också första gången den specifikt gäller flygningar med AF eller KL-kod.

Flera Miles

Flying Blue-deltagare får 100% bonus Miles på kvalificerade flygningar. Explorer-medlemmar får därför 8 miles per. Euro, silvermedlemmar 12 miles per. Euro- och guldmedlemmar 14 miles per. Euro. Slutligen får Platinum-medlemmar 16 miles per. Euro.

Statusförlängning

Dubbla XP med denna kampanj är mycket välkommen för de flesta medlemmar. De senaste månaderna fanns det knappast några flygningar för de flesta. Således kan (åter) kvalificering för elitstatus för vissa deltagare äventyras. Flying Blue meddelade tidigare avsikten att hjälpa medlemmarna att behålla sin status. Medlemmar med status med slutdatum för den ordinarie kvalificeringsperioden mellan mars 2020 och februari 2021 får automatiskt sin nuvarande status förlängas med 12 månader. Men det gav ingen lättnad för deltagare som ville kvalificera sig till en högre nivå. Eller medlemmar som just hade klassificerats och tappats ur programmet.

Ultimate XP

Flying Blue erbjuder också dubbla UXP (Ultimate Experience-poäng) för Platinum (for Life), Club2000 och Skipper-medlemmar på väg att kvalificera sig för Ultimate-status. Dessa har alltid endast varit giltiga för AF- och KL-marknadsförda flygningar.

De fullständiga villkoren för denna kampanj hittar du här.

Artikln er översatt och enkelt redigerad. Det skrevs ursprungligen av Kilian och fördes till vår holländska systerwebbplats.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *