Asien och USA med SAS i vinter från 2,999:-

Kampanjer dyker upp titt som tätt och att SAS brukar komma med en på långlinjerna i slutet av sommaren augusti är ungefär lika säkert som att julafton kommer den 24/12. I år är inget undantag. Den stora skillnaden från tidigare år att reseperioden är kortare än tidigare.  

Tidigare år har kampanjen låtit dig resa från September till strax före påsk med undantag för jul och nyårshelgen. Årets kampanj som måste bokas senast den 11/8 gäller för resor från och med den 7/1 till och sista hemresedatum är den 25/3 (veckan innan påskloven drar igång).

Vi har tittat på lite olika datum och bara man är lite flexibel med datum på ut och hemresa är det inga problem att hitta priserna SAS reklamerar med. Behöver man en anslutningsbiljett från till exempel Luleå eller Göteborg blir priset något högre. Vill du göra resan behagligare kan du sätta dig på standby till SAS Plus eller Business Class med hjälp av Optiontown. Går uppgraderingen igenom får du både fast track, lounge, bättre service och bekvämare stolar och inte minst 200% EuroBonuspoäng till ett riktigt bra pris.

 

USA & ASIEN
Stockholm –  tur & retur fr.
 
NEW YORK2999:-
WASHINGTON3999:-
CHICAGO3999:-
SAN FRANCISCO4499:-
TOKYO3999:-
SHANGHAI3499:-
PEKING2999:- 
Boka senast 11 aug & res 7 jan – 25 mar 2015. Begränsat antal platser

 

Foto: Cecilie Larsen, Bonusfeber.no

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *