Black Week shopping 2022 med SAS EuroBonus

Årets största shoppingfest är igång. Bli av med kön i butiken den 23 december och köp dina julklappar online. Handlar du samtidigt via SAS Online Shopping kan du tjäna poäng på alla dina köp!

 

Butikerna är redan fulla av julpynt och den årliga konsumentfesten börjar snart. Vi hjälper dig på vägen att säkra presenterna under granen utan julstress. För om du beställer dina julklappar online den här veckan kan du vara säker på att de kommer innan den stora dagen.

 

Den här veckan kan du till exempel tjäna dubbla poäng hos Apple, Åhlens, B&O och många fler. På grund av Black Friday har SAS rekordmånga kampanjer där du tjänar långt fler poäng än vanligt.

Via plattformen kan du handla i mer än 400 butiker och tjäna upp till 150 poäng per 100 DKK. Du hittar ett brett utbud av kläder, matlådor, mobilföretag och streamingtjänster där du tjänar ett fast och attraktivt antal poäng.

 

För att tjäna poäng, logga helt enkelt in med din EuroBonus-inloggning, hitta dina favoritbutiker och shoppa. Då får du automatiskt ett mail när köpet är registrerat och igen när poängen har betalats in på ditt konto.

 

Det är inget krav att betala med SAS Mastercard/AMEX, men om du använder detta för att betala med så tjänar du helt enkelt ytterligare poäng.

 

Är din familj tillräckligt stor har du med lite god vilja säkrat tillräckligt med poäng för en vårresa söderut!
Kom enkelt vidare med SAS Online Shopping via en av länkarna nedan:

 

 

InsideFlyer önskar dig en bra black week med massor av shopping!

 

Är du inte medlem i EuroBonus ännu? Bli medlem på 2 minuter via denna länk – det är enkelt, snabbt och helt gratis.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *