Norwegian lanserar sommarprogrammet för 2023

I 20 år har Norwegian önskat kunder välkomna ombord och nästa sommar blir inget undantag. Under våren och sommaren 2023 erbjuder bolaget 300 linjer till över 110 destinationer i hela linjenätet.

Redan nu går det att boka resor för våren och sommaren 2023 då en stor del av Norwegians sommarprogram finns tillgängligt med 300 linjer till över 110 destinationer. Med ett 50-tal direktlinjer från Stockholm Arlanda och ett 60-tal från Köpenhamn – i kombination med ökad kapacitet på de mest populära destinationerna – finns det många möjligheter att upptäcka Europa på nästa sommar. Norwegian flyger även från Göteborg Landvetter nästa sommar.

Vi är glada över att kunna presentera ett gediget program för nästa sommar. Förra sommarsäsongen visade på en stor reslust i de nordiska länderna och vi förväntar att den trenden fortsätter under 2023. Med fler linjer och avgångar är vi väl förberedda på att möta den förväntade ökade efterfrågan på flygbiljetter med Norwegian. Vi ser fram emot att önska våra kunder välkomna ombord.

Magnus Maursund, Norwegians koncerndirektör för Network, Pricing & Optimisation.

Norwegian planerar att ha totalt 85 flygplan i flottan nästa sommar och många av dessa plan är helt nya Boeing a737-MAX 8. Nya, moderna och bränsleeffektiva flygplan ger ökad komfort för passagerarna och bidrar till lägre utsläpp.

Sommarprogrammet som gäller mellan april och oktober innebär 1,5 miljoner stolar i hela linjenätet. För mer information om destinationer och för att boka, vänligen besök www.norwegian.com

Foto: Norwegian / PR

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *