Bonusfeber bidrar till Musikhjälpen

Just nu pågår Musikhjälpen, ett insamlingsevent som har funnits sedan 2008. Tillsammans med Radiohjälpen uppmärksammar man varje år ett nytt tema som man samtidigt samlar in pengar till. I år går pengarna till att stoppa spridningen av HIV. Då HIV är ett problem som finns över hela världen och Bonusfebers läsare reser kors och tvärs över hela klotet ser vi det som en självklarhet att vara med i kampen.

Vi reser alla såpass mycket både privat eller i tjänsten att detta blir ett problem som berör oss alla på ett eller annat sätt, direkt eller indirekt och därför vill vi tipsa om ett insamlingsinitiativ som kallas “Resehjälpen.”

Resehjälpen är ett initiativ startat av personer inom resebranschen från en rad olika bolag som ser bort i från konkurrens och går samman mot det gemensamma målet att stoppa spridningen av HIV i världen genom att bidra till musikhjälpen.

Musikhjälpen sänder just nu live från Stora Torget i Uppsala och kan höras i P3 och på ses live SVT Flow. Insamlingen startades för “Resehjälpens” del kl 1400 den 9/12 och pågår till och med den 14/12 klockan 2200.

Lämna ditt bidrag till “Resehjälpen” här  Bidraget krediteras oavkortat till Radiohjälpens insamlingskonto.

Om länken inte fungerar kan du skicka ett SMS till 72999 men texten:  ”okSUMMA Resehjälpen”. Beloppen man kan bidra med är 25, 50, 100, 200, 300, 500. Det går självklart bra att skicka flera gånger!

Läs mer om musikhjälpen hos SR

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *