Julerbjudande till EuroBonus Diamond och Goldmedlemmar

Julen kommer lite tidigare än den brukar för SAS EuroBonus Diamond och Goldkunder. Från och med igår ligger det ett bra erbjudande ute och det finns goda möjligheter att säkra sig ett par billiga bonusbiljetter för resor under januari – mars nästa år.

Julerbjudandet som SAS har kommit med idag är en rabatt på bolagets alla bonusbiljetter från inrikes till långlinjer. Tyvärr är biljetterna på långlinjerna endast tillgängliga i SAS GO med rabatten.

Erbjudandet ger rabatt på upp till 50% för en resa i SAS GO mellan Stockholm och Chicago. Tyvärr får man inte mer än 20% rabatt på New York och San Francisco. Men skall man “bränna av” lite bonuspoäng ger julrabatten bra värde för poängen.

Bonusrejser med julerabat for EuroBonus Diamant og EuroBonus Guld.

 

För att nyttja erbjudandet skall man boka mellan den 9 och 15/12 2014. Reseperioden är 8/1-25/3 2015. Notera även att anslutningsflyg från t.ex. Luleå, Östersund, Göteborg etc. ingår i priset.

30,000 poäng för en biljett i GO från Skandinavien till Chicago är nog bland det billigaste vi har sett på senare tid. Kom ihåg att du alltid kan avboka din bonusbiljett få pengarna för skatter och avgifter refunderade och poängen återinsatta på kontot( så länge poängen inte har utlöpt). Vi rekommenderar därför en bokning snarast för att sedan lösa eventuella semestrar med chefen i morgon.

Läs mer om julerbjudandet på SAS hemsida

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *