Bonusfeber.se bjuder in till launch party med Nils Lindhe och Randy Petersen

Eventet är nu fulltecknat.

Välkommen till lanseringen av Bonusfeber.se tillsammans med Nils Lindhe, Vice President Sales and Marketing, SAS EuroBonus och Randy Petersen ”The Godfather of Miles and Points”.

Den 19 augusti klockan 19 på Radisson Blu Strand Hotel i Stockholm firar vi lanseringen av Bonusfeber.se med en trevlig mingelkväll. Förutom en presentation av Bonusfeber har Du också en unik möjlighet att ställa dina frågor om EuroBonus direkt till SAS Eurobonus-chef, Nils Lindhe.

Nils Lindhe tillträdde som chef för EuroBonus i september 2013 och har accelererat arbetet med att göra EuroBonus till ett attraktivt lojalitetsprogram för frekventa resenärer genom EuroBonus 2.0. Nu får du en unik chans att tillsammans med Bonusfeber.se komma med synpunkter och få svar på dina frågor om EuroBonus.

NL-1Nils Lindhe – SAS Eurobonus

Förutom Nils Lindhe, deltar även ”The Godfather of Miles and Points”, Randy Petersen, en man som har fått sitt smeknamn av en anledning. Han står bakom populära communityn som FlyerTalk, MilePoint, Boardingarea och inte minst den årliga prisutdelningen bland lojalitetsprogrammen, Freddie Awards. Det inte han kan om bonuspoäng och lojalitetsprogram, ja det är helt enkelt inte värt att veta!

DSC_9639m“The Godfather of Miles and Points” – Randy Petersen

Detta är en sällsynt och unik möjlighet att möta dessa två giganter i bonusvärlden. Vi bjuder på lättare förtäring och en trevlig kväll tillsammans med andra reseintresserade. Men antalet deltagare är begränsat till 50 efter principen först till kvarn, vi tillämpar inte överbokning . Anmäl dig här

Kan du inte närvara på lanseringen kan vi lova många spännande träffar i regi av Bonusfeber.se framöver.

Väl mött den 19augusti!

 

Eventet är nu fulltecknat.

 

[button link=”https://docs.google.com/a/bonusfeber.com/forms/d/1aJGxjEB0C8QGnrgDMnpFNdwmrEhl4OY0wMmniSHnStA/viewform” icon=”Select a Icon” side=”left” target=”blank” color=”b70900″ textcolor=”ffffff”]Anmäl dig her[/button]

 

I samarbete med:

EB20intro

 

Radisson_blue2.il

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *