BRA får globalt pris för högst web-konvertering i flygvärlden

Flygbolaget BRA har mottagit flygbokningsjätten Amadeus globala pris för högst andel konvertering via sin sajt, bland alla Amadeusanslutna flygbolag i Europa, Amerika, Mellanöstern, Turkiet och Afrika.

Konvertering handlar om förmågan att via design och smarta grepp lotsa sajtbesökare från att bara titta till att boka eller köpa.

Det handlar om enkel, intuitiv och begriplig design, smarta lösningar och smidiga system.

Maud Ekman som är Chef kommersiella system hos BRA säger :

Även om vi inte har de mängder av passagerare som andra flygbolag, som flyger lika många passagerare per månad som vi flyger på ett år, så lyckas vi bäst i nästan hela världen med att lotsa besökare rätt.

Det är ett gediget arbete med ständiga förbättringar, helt utifrån kundernas behov, som ligger bakom att BRA nu lyckas bäst i nästan hela världen.

BRA uppgraderade strax innan jul sin sajt ytterligare, med ännu enklare flöden och inom kort kommer flygbolagets helt nyutvecklade APP, med för flygbranschen flera helt unika funktioner som gör hanteringen av resan ännu enklare.

Bild: Maud Ekman från BRA tar emot priset från Amadeus i Nice.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *