BRA förstärker flygplansflottan med en tredje Airbus 320

BRA fortsätter att växa sin flygplansflotta som planerat och på tisdagen landade flygbolagets nyaste flygplan i Malmö. Flygplanet är en Airbus 320 CFM powered. Det nya flygplanet är bolagets 21:a i ordningen och kommer framför allt att flyga Apollos kunder mellan Skandinavien och södra Europa.

Under våren 2023 lanserade BRA ett nytt affärsområde inom charterflyg. I april 2023 gick den första flygningen för Ving med resenärer från regionala flygplatser runt om Skandinavien till Medelhavet. I oktober 2023 påbörjade BRA flygningar för Apollo. Utöver inrikesflyg och charterflyg erbjuder BRA även ACMI, bemannade flygningar på uppdrag av andra flygbolag. Sedan början av april har BRA två ATR 72-600 baserade i Wien som flyger i Österrike med omnejd på uppdrag av Austrain Airlines.

Denna strategiska flygplansleverans utgör en viktig milstolpe i företagets fortsatta tillväxtplan som charterleverantör med samma fokus på kundnöjdhet som för inrikesflyget. Passagerarna kan förvänta sig bekväma säten och en modern kabindesign som optimerar resenärernas komfort ombord.

Flygplanet har registreringsnummer SE-RGF leasas av DAE Capital och har inför leveransen genomgått en grundlig uppdatering både invändigt och utvändigt.

 

Foto: BRA / PR

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *