BRA sätter in direktflyg mellan Skellefteå och Göteborg under jul och nyår

BRA sätter in direktflyg mellan Skellefteå och Göteborg under jul och nyår

Flygbolaget BRA lanserade under sommaren en direktlinje till Göteborg och Stockholm Bromma från Skellefteå Airport. Flyglinjerna visade sig vara en stor succé och därför har BRA beslutat att flyga direktlinjen till och från Göteborg även under jul och nyårshelgerna.

Flygbolaget BRA etablerade två flyglinjer från Skellefteå under sommaren, till och från Göteborg och Stockholm-Bromma. Flyglinjerna blev väldigt populära och trafiken utökades.
Under hela hösten har Stockholm-Bromma trafikerats med två turer varje vecka på torsdagar och söndagar vilket passar både veckopendlande affärsresenärer som weekendresande privatresenärer.
Nu har flygbolaget BRA beslutat att utöka verksamheten i Skellefteå med direkttrafik till och från Göteborg under jul och nyårshelgerna. Totalt kommer flyglinjen till Göteborg trafikeras med fem rundturer mellan den 22 december och sista ankomst den 7 januari.

Vi är otroligt glada och tacksamma för det positiva mottagande vi har fått i Skellefteå sedan vår etablering i somras. Antalet kunder som bokat biljetter till direktlinjen till Göteborg överträffade då våra förväntningar. Därför var det självklart för oss att flyga till och från Göteborg även under kommande storhelger och därmed kunna erbjuda fler möjligheten att fira jul eller nyår på västkusten eller i Västerbotten.

Martin Erkenborn, BRA´s Kommersiella chef.

 

BRA flyger även två turer per vecka till och från Stockholm-Bromma, en flyglinje som bolaget planerar att fortsätta med och förlänger även under vintern och våren.

 

Utvecklingen och tillväxten i och runt Skellefteå saknar motstycke i Sverige. Vi på BRA vill så klart bidra till den utvecklingen genom att tillhandahålla bra förbindelser och resealternativ. Vår Bromma linje utvecklas bra och fler och fler passagerare upptäcker flygplatsens smidighet och närhet till Stockholm city, vår ambition är att vi är i Skellefteå för att stanna.

BRA´s linjetrafik är ett viktigt steg för vårt näringsliv och våra invånare. Skellefteås accelererande utveckling kräver goda kommunikationer och genom ett ökat utbud av resealternativ skapas goda förutsättningar för tillväxt, utveckling och etablering samtidigt som man skapar möjligheter för både privatresande och inrikes turism, säger Robert Lindberg, VD Skellefteå Airport.

Martin Erkenborn, BRA´s Kommersiella chef.

 

Fakta

Resorna går redan idag att boka på www.flygbra.se

5 avgångar och ankomster, totalt 720 erbjudna stolar

 

Flygplan
ATR 72-600 som är världens klimateffektivaste regionalflygplan.

Alla resenärer kan på alla avgångar välja MiljöClass som är en biljett där fossilt bränsle är utbytt mot biobränsle. Samtliga resor som görs med BRA är dessutom fullt klimatkompenserade.

Planerad tidtabell 

 För exakt tidtabell se www.flygbra.se/skelleftea

 

Skellefteå – Göteborg

  Avgång
22 dec 22:05
26 dec 12:45
27 dec 11:00
3 jan 11:00
7 jan 11:00

 

Göteborg – Skellefteå

  Avgång
22 dec 19:40
26 dec 15:10
27 dec 13:45
3 jan 13:45
7 jan 13:45

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *