SAS ökar antalet flygningar till USA

Som en direkt effekt av att USA nu öppnar upp för fler inresor stiger efterfrågan på resor kraftigt. SAS uppdaterar nu sitt trafikprogram och ökar antalet flygningar till och från i USA.

Bokningarna av flygresor med SAS till USA över jul- och nyår har ökat kraftigt. För att möta efterfrågan på resor erbjuder SAS upp emot 100 flygningar per vecka under jul- och nyårsveckorna till och från Skandinavien.

Det är otroligt glädjande att vi nu kan utöka antalet flygningar och erbjuda våra resenärer möjligheten att äntligen kunna resa till andra sidan Atlanten för att uppleva USA och träffa släkt och vänner.

Karl Sandlund, kommersiell direktör, SAS.

Från Stockholm återupptog SAS rutten till Miami den 8 november, från Köpenhamn återupptar SAS rutten den 10 november och från Oslo den 11 november. Det innebär att SAS under vintern kommer att ha dagliga flygningar till Miami från Skandinavien.

SAS ökar antalet avgångar även till New York och flyger med start i november totalt två gånger dagligen från Köpenhamn, Oslo och Stockholm.

Till Chicago flyger SAS dagligen från Köpenhamn och startar upp flygningar från Stockholm till Chicago från mitten på december.

Från Köpenhamn kommer SAS att utöka antalet avgångar till Los Angeles, San Francisco och Washington DC över perioden kring jul- och nyår.

SAS flyger till USA med nya moderna flygplan från Airbus med bränsleeffektiva motorer. De nya flygplanen har 15–30 procent lägre bränslekonsumtion jämfört med de plan de ersätter. De nya, toppmoderna flygplanen erbjuder SAS kunder ett mer bekvämt, trevligt och hållbart sätt att resa.

 

SAS linjer och avgångar till USA till efter nyår
Köpenhamn New York 7 gånger i veckan
Köpenhamn Chicago 7 gånger i veckan
Köpenhamn Los Angeles Upp till 7 gånger i veckan
Köpenhamn San Francisco Upp till 5 gånger i veckan
Köpenhamn Washington D.C. Upp till 5 gånger i veckan
Köpenhamn Miami Upp till 4 gånger i veckan
Oslo New York 2 gånger i veckan
Oslo Miami 1 gång i veckan
Stockholm New York 5 gånger i veckan
Stockholm Miami Upp till 4 gånger i veckan
Stockholm Chicago Upp till 3 gånger i veckan

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *