British Airways med fantastiskt erbjudande

British Airways har nå nu ett riktigt bra erbjudande på resor i business class till er rad destinationer och detta är bland det billigaste vi har sett i år!

 

British Airways markedsfører kampanjen med 2 for £2014, men det går altså an å reise alene til halvparten av denne prisen. Det spennende her er at prisen er den samme uansett hvor du velger å fly! Her er eksempler på destinasjoner:

bakamp1

För att du ut det mesta av kampanjen lönar det sig att flyga så långt som möjligt. Vi gjorde en sökning på London – Lons Angeles tur/retur på slumpvis utvalda datum inom kampanjperioden.

bakamp2

£1002 motsvarar drygt 12,500 kronor, något som får räknas som billigt för en resa så långt som till Lon Angeles. Om du saknar några Aviospoäng för att säkra guldkortet hos British Airways eller någon annan OneWorldpartner kan vi rekommendera den här kampanjen.

Kampanjen gäller för beställningar gjorda innan den 4/12. Utresan måste ligga mellan 21/12 och 3/1 med retur senast den 11/1 2015.

Här är en översikt över vilka destinationer som omfattas av kampanjen.

London Heathrow (LHR) to:

USA & Canada: Atlanta, Austin, Boston, Baltimore, Chicago, Denver, Dallas, Houston, Las Vegas, Los Angeles, New York (JFK, EWR), Philadelphia, Phoenix, San Diego, Seattle, San Francisco, Washington, Calgary, Montreal, Toronto, Vancouver.
Africa: Abuja, Accra, Cairo, Cape Town, Entebbe, Johannesburg, Lagos, Luanda, Nairobi.
Middle East: Abu Dhabi, Almaty, Amman, Bahrain, Baku, Beirut, Doha, Dubai, Jeddah, Kuwait, Muscat, Riyadh.
Asia: Bangalore, Beijing, Chengdu, Chennai, Delhi, Hong Kong, Hyderabad, Mumbai, Seoul, Shanghai, Tokyo.
Central & South America: Buenos Aires, Mexico City, Rio de Janeiro, Sao Paulo.

Manchester (MAN), operated by American Airlines to:

Chicago, New York (JFK).

Klicka här för att komma till erbjudandet

Först till kvarn!

 

Huvudbild: Julian Herzog/Wikimedia Commons

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *