Det nya SAS-ölet kommer 1/6

Det tredje och sista specialbryggda SAS-öket från Mikkeller kommer att finnas tillgängligt på SAS långlinjeflygningar från och med den 1/6 2015.  

Sky-High Blue Skies, som den nya ölen kallas är en pale ale och gör därmed SAS och Mikkellers öltriologi komplett. Sedan tidigare serverar SAS Sky-High Wit, en belgisk veteöl och Sky-High Red Lager ombord.

SAS_Mikkeller_2

 

Foto: SAS/Mikkeller

Från början var ölen från Mikkeller enbart tillgänglig för passagerare i SAS Business  men från och med den 1/4 har den även serverats till passagerare i SAS Plus och SAS GO på långlinjerna.

Enligt ansvarig för serveringsplaneringen hos SAS, Peter Lawrance, är Sky-High Blue Skies det sista “påhittet” på ölfronten för den här gången. Han meddelar dock att det arbetas med andra spännande och exklusiva produkter som bolaget efter hand kommer att kunna erbjuda sina passagerare.

Hovedfoto: SAS/Mikkeller

 

Publicerades ursprungligen av Cecilie på Bonusfeber.no

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Comments

  1. Peter says

    Nuförtiden tar ju SAS som, vad jag vet det enda fullservicebolag, betalt för alkoholhaltiga drycker (utom lättöl) på långlinjerna i SAS GO så jag vet inte om detta är så uppmuntrande?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *