Kampanjpriser med SAS till USA/Asien i helgen

På SAS har man fått rejäl helg-feeling och släppte idag riktigt bra kampanjpriser på resor med de till USA och Asien för från 2999 kronor t/r som ska bokas senast den 10 maj.

För att ta del av priserna måste man alltså också få lite helg-feeling och boka en resa från och med idag och senast på söndag den 10 maj. Resan i sin tur ska genomföras under perioden 3 november 2015 – 16 mars 2016. Däremot kan det noteras att det är begränsat antal billiga biljetter under perioden 16 december 2015 – 7 januari 2015 pga det höga tryck som normalt är över jul- och nyårshelgerna.

Priserna gäller för resor till SAS destinationerna Tokyo, Hongkong, Shanghai, Beijing, Chicago, New York, Washington och San Fransisco.

Vid en titt i deras lågpriskalender ser man att det finns ett antal billiga biljetter under de aktuella månaderna:

SAS kampanj_2

 

Så från Bonusfebers redaktion kan vi bara önska er en riktigt trevlig helg och passa på att boka för kampanjpriset här om du känner för en riktigt bra deal för en resa när höstmörkret kommer fallande, även om det är svårt att föreställa sig när sommaren är nalkandes runt hörnet.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *