Skillnaden mellan olika ekonomiklasser i USA

Det är en stor skillnad på benplatsen bland flygbolagen i USA, något som kan vara en viktig faktor när du beställer biljetter. Men HUR stor är skillnaden egentligen?

Det är CNN Money, som har gjort en sammanställning på hur stor skillnad det är på benplatsen bland de största flygbolagen på den amerikanska marknaden.

Så stor forskel er der i benpladsen ombord på de amerikanske flyselskaber.

Mellan den bästa och sämsta i klassen är det en enorm skillnad. Jetblue erbjuder hela 34″ samtidigt som lågprisbolaget Spirit bara ger dig 28″, en enorm skillnad. .

En inch er lig med 2,54 cm.

Med hela 6″ skillnad betyder det i europeiska mått över 15cm mellan den bästa och sämsta i klassen och detta är någonting man märker av även på kortar sträckor.

Ta därför med detta i beräkningen när du beställer biljetter bland jättarna i USA.,

Enligt CNN Money är undersökningen gjord från det minsta måttet man kunde hitta på flygplanstyperna Airbus A320 och Boeing 737. Dessa två räknas också som arbetshästarna och som bekant träffar man på flygplanstyperna hos i princip alla stora flygbolag runt hela världen.

Artikeln Publicerades ursprungligen av Henrik Olsen på Bonusfeber.dk

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *