Emirates med noice cancelling headset i ekonomi

Något som ekonomiklasspassagerare klagar mest på är kvalitén på de hörlurar som delas ut. Emirates gör nu någonting åt detta.

Om man någon gång har försökt att lyssna på musik eller fil med hörlurarna man får hos bland annat SAS i Plus och Go lär man sig fort att ta med sina egna. Det är en smärtsam uppgift att ha dessa på dig, speciellt som barn och ljudet är katastrofalt dåligt. Det är snudd på att dessa hörlurar är obrukliga och ett slöseri med pengar och resurser att producera och distribuera dessa.

Tack och lov går några flygbolag åt motsatt håll och förbättrar upplevelsen. Dubaibaserade Emirates inför från och med juni uppgraderade hörlurar. Första flygplanstyp att utrustas med dessa är superjumbon Airbus A380 som bland annat kommer flyga till Köpenhamn från och med december. Från och med i höst kommer hörlurarna även på Boeing 777 flottan som trafikerar Stockholm och Oslo.

Enligt Emirates skall bruset i kabinen dämpas, ljudet förbättras avsevärt och inte minst ge bättre komfort än tidigare.

Egna hörlurar till barnen

Även barnen har man tänkt på. Även här går Emirates mot strömmen och slopar den modell som andra

Børnene får hovedtelefoner som er mindre og passer bedre.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *