En resa med Singapore Airlines kan betyda mycket för den övergripande reseupplevelsen hur flygresan och väntetiden på flygplatsen upplevs

En resa till Australien eller Nya Zeeland innebär en total restid på över 20 timmar. Det kan därför betyda mycket för den övergripande reseupplevelsen hur flygresan och väntetiden på flygplatsen upplevs. I den här artikeln beskriver vi hur din resa blir så bekväm och komfortabel som möjligt genom att göra en mellanlandning på Singapore Changi flygplats. Du får också del av den aktuella kampanjen som Singapore Airlines har på sina Business Class och Premium Economy-biljetter.

Den här artikeln sponsras av Singapore Airlines

Troligen det mest behagliga och bekväma sättet att resa från Norden till Australien eller Nya Zeeland är att flyga med Singapore Airlines och mellanlanda på Singapore Changi flygplats. Nedan presenteras de fem främsta anledningar till varför denna rutt är den främst föredragna enligt många erfarna resenärer:

  • Singapore Airlines erbjuder en av de bästa produkterna i världen och de flyger direkt till Singapore från Stockholm
  • Den totala flygtiden via Singapore är den mest optimala
  • Det gör den annars långa resan lättare för barn
  • Singapore Changi Airport röstades fram till världens bästa flygplats år 2016 och 2017 av Skytrax
  • Singapore är en trevlig stad att ta en övernattning i, både på in och utresan.

Att flyga med Singapore Airlines

Du börjar med ett flyg från Stockholm till Singapore med Singapore Airlines. Det är ett flygning på mindre än 12 timmar och du flyger med kanske världens bästa flygbolag. Singapore Airlines är kända för sin goda service av “The Singapore Girls” i samtliga kabiner, flyger du Business Class kan du förvänta dig extra god service och lyx i luften.

Att flyga i Business Class med Singapore Airlines ger dig en av de största sätena i luften. Du får den högsta servicenivån, där mat och dryck är i toppklass. Du får också en säng så att du kommer fram till utvilad till Singapore. Du får flyg på din resa till Australien eller Nya Zeeland (och två flyg hem igen). Du kommer definitivt att se tillbaka på denna resa, där flygresan är del av den samlade upplevelsen.

Så här bekvämt reser du med Singarpore Airlines i deras nya Business Class
(foto: Singapore Airlines).

Flyger i den nya Premium Economy Class, får du inte helt samma upplevelse som i Business Class, men tillskillnad från Economy Class får du bättre utbud av mat och gratis champagne från början till slut. Utöver det ingår större och bekvämare säten som gör resan bättre. Genom att välja Premium Economy får du mer valuta för pengarna.

Så här ser Singapore Airlines Premium Economy Class ut med stort benutrymme (foto: Singapore Airlines).

Se vår grundliga överblick av Premium Economy här

Från Singapore till Auckland i Nya Zeeland är det ytterliggare ett långflyg på knappa 11 timmar.

Så här ser rutterna ut från Stockholm och Köpenhamn till destinationer i Australien och Nya Zeeland.

Det är därmed den mest direkta och optimala rutten, då Singapore ligger i stort sett halvvägs mellan Stockholm och Australien samt Nya Zeeland. Det ger möjligheten att på bästa sätt utnyttja den service i världsklass som Singapore Airlines erbjuder sina kunder.

Just nu finns det bra priser för resa med Singapore Airlines i Business Class eller Premium Economy till Australien och Nya Zeeland

Singapore Airlines har just nu en attraktiv kampanj där du kan resa i Business Class och Premium Economy till bättre priser än normalt till Australien och Nya Zeeland.

Du hittar exempel på de kampanjpriserna här:

Business Class

Premium Economy

 Mellanlandning på Singapore Changi Airport

En mellanlandning på Singapore Changi flygplats är ganska enkelt och okomplicerat. Du landar i den, enligt Skytrax, bästa flygplatsen i världen. Det finns ett bra utbud av lounger, restauranger och shopping. Dessutom har flygplatsen gjort en hel del för att erbjuda andra faciliteter. Du kan därför prova saker som:

This slideshow requires JavaScript.

Din nästa resa?

Vi rekommenderar att din nästa resa går till Australien eller Nya Zeeland. Båda länderna är mycket spännande destinationer, läs mer om Australien i artiklarna här eller läs mer om Nya Zeeland här. Att du reser med Singapore Airlines gör din reseupplevelse ännu bättre.

Vi råder dig att ta till vara på möjligheten för en övernattning i Singapore, en av vägarna eller båda, på så sätt får du ut det mesta möjliga av din resa.

Såväl ombord på planet som nere på flygplatsen kommer du få en upplevelse utöver det vanliga.

Kom ihåg att du kan tjäna bonuspoäng för antingen Singapores egna KrisFlyer-program eller, till exempel, SAS EuroBonus inom Star Alliance. Poängen kan användas för uppgraderingar eller bonusbiljetter till Singapore Airlines First Class.

Boka dina flygbiljetter på Singapore Airlines webbplats.

Kampanjen pågår från den 10 mars 2018 till den 10 april 2018, dina biljetter måste bokas mellan dessa datum.

Reseperioden pågår mellan den 10 mars 2018 till den 28 februari 2019.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *