En titt på Singapore Airlines Economy Class

Singapore är kända för att ha en bra produkt bakom gardinen. Rediga menyer och naturligtvis full service och alkohol inkluderat i priset låt oss kika närmare på den ekonomiklass som bolaget introducerade förra året.

Den nya kabinen har de nya typen av säten som är tunnare men i motsats till många andra bolag är sittkuddarna tjocka och bekväma. Benplatsen ligger på 32”, något som enligt vår mening är det minsta avstånd som kan kallas behagligt på längre sträckor.

IMG_1812_zpsc6093c80

IMG_1815_zps02da9846

Stolen kan fällas långt tillbaka och har behagligt stöd för huvudet

IMG_1818_zpsefc6cf71

IMG_1817_zps2030eb3b

Det fokuseras mycket på teknologi i Singapores nya Economy. Alla säten har en stor personlig TV-skärm, USB-uttag för landning, samt flera andra gränssnitt så du kan knyta dina medhavda prylar till systemet ombord. Fjärrkontrollen är också mycket mer logiskt placerad i stolsryggen istället för i armstödet.

IMG_1820_zps4084617b

Singapores nya Economy kan man hitta på alla nya flygplan som levereras, det är ovisst om de har tänkt att uppgradera resten av flottan. Ska du resa bakom gardinen är Singapore Airlines solklart ett av de bästa valen.

Credit till Gary Leff som skriver bloggen View from the wing på vår systersite boardingarea.com

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *