Estonian Air öppnar Bromma-Tallin

Från och med slutet av september får Bromma en nygammal utrikeslinje till Tallin när Estonian Air startar trafik mellan Bromma och Estlands huvudstad samtidigt som man behåller sina befintliga frekvenser från Arlanda.  

Estonian Airs satsning är gjord för att möta behovet av flygstolar mellan de två städerna från passagerare som skall in till huvudstaden då det är ett stort affärsutbyte mellan Sverige och Estland.

Det är enligt Svenskaflygbolag.com litauiska dot som kommer att trafikera linjen med en ATR42 då Estonian Air inte själva har någon flygplanstyp som passar. Totalt blir det tio frekvenser i veckan (2 dagliga måndag-fredag) med tider anpassade för affärsresenärer.

Enligt Estonian Air kommer man inte att röra frekvenserna till Arlanda då man fortfarande har ett behov av feed till SAS och andra partners vidare ut i världen. Trafikstart är satt till den 29e september.

Foto: Embraer

 

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *