The Peninsula slår upp dörrarna i Paris

The Peninsula slår upp dörrarna i Paris

Även om lågprishotellen dyker upp på alla håll och kanter är nödvändigtvis inte lyxhotellens glansdagar över. I Europa sker det nämligen saker och ting. Tidigare i år introducerade hotellkedjan Carlson Rezidor sin nya lyxkedja  Quorvus Collection och nyligen gick The Peninsula Hotels in på Europamarknaden med ett splitternytt hotell i Paris.

För de som inte känner till The Peninsula Hotels är detta en väldigt exklusiv hotellkedja som bara erbjuder det yttersta inom lyx. Efter att The Peninsula Hong Kong öppnade 1928 har kedjan expanderat till tio hotell världen över. Inte många, men däremot fyllda med lyx. Bonusfeber kommer snart att presentera ett test av The Peninsula Hong Kong som redaktionen vill påstå möjligen är världens bästa hotell.

The Peninsula Paris

The Peninsula Paris öppnade dörrarna 1. augusti i år. Hotellet har 200 rum, inklusive 34 sviter varav fem kan stoltsera med bland annat en privat takternas. Som om inte detta är nog har hotellet sex olika restauranger och barer, SPA och egen cigarr lounge.

Lobby

Egendomen ligger inte långt ifrån kända platser såsom Triumfbågen och den populära Champs Elysée. Det är inte första gången det är hotell i denna byggnad. som stod färdig redan 1864. Den var tidigare känd som Palais de Castille där bland andra den spanska drottningen Isabella II tillbringade sina dagar. 1908 öppnade Hotel Majestic, också känt som ett av Paris mest berömda och historiska landmärken innan det i modernare tid blev använt av franska utrikesdepartementet.

Ta ett ögonblick och dröm dig bort:

Lobby detaljer

337206

Deluxe suite stue

Deluxe Suite garderobe og soverom

Deluxe Suite baderom

Ettermiddagste

The Peninsula SPA

L’Oiseau Blanc Terrace

Helt enkelt elegant och stilfullt, ett paradis för de med sans för estetik och detaljer. Är det värt priset? Det är upp till dig själv att värdera. En sökning på The Peninsula Paris ger ett dygnspris på lite drygt 9,000:- för ett Superior Room, det billigaste dubbelrummet. Har du planer om att slå på den stora trumman får du lägga ut en bit över 30,000:- natten för en Premier Suite på 100 kvadrat. The Peninsula har förresten inget eget bonusprogram, här är det cash only som gäller.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *