Apollo och Radisson utvecklar samarbetet på nordisk nivå!

Apollo och Radisson Hotel Group har länge samarbetat runt om i världen. Flera koncepthotell inom Apollo Mondo finns just på Radisson hotell, utvalda för sin kvalitet och höga kundnöjdhet. I sommar utökas samarbetet strategiskt inom Norden. Utvalda Radisson-hotell med citylägen med rättvisa åt stadens puls lyfts nu fram inom Apollos portfölj som perfekta för en storstadssemester.

Anette Ravn Jensen, Area Director of Sales Nordics på Radisson Hotel Group säger:

Vi är oerhört glada över vårt nya samarbete med Apollo i sommar, på utvalda Radisson Blu-hotell i Norge, Sverige och Danmark. Vi ser fram emot att välkomna Apollos gäster – både familjer med barn, sportentusiaster, kulturälskare och andra som vill ha en trevlig semester i Norden den här sommaren. För oss räknas varje ögonblick och vi lovar att Apollos gäster kommer få en speciell upplevelse när de väljer att bo hos oss.

Med start 11 juli trafikerar även Apollos egna flygbolag Novair flygsträckan Oslo – Köpenhamn och Bergen – Aalborg, så att semestersugna danskar och norrmän kan köpa färdiga paket med både hotell och flyg, likt en charterpaketering, som vanligtvis brukar gå till varmare breddgrader.

I tillägg till samarbetet kommer delar av Apollos hotellkoncept Apollo Mondo att gästspela på utvalda Radisson-hotell runt om i Norden. Här får gästerna en fläkt av Mondo konceptet med yoga, gruppträning, träning utomhus, löprundor och Club Polly & Mino – allt med Apollos utbildade instruktörer och personal.

Nina Hornewall, Commercial Director på Apollo säger:

Flera av våra Mondo hotell runt i världen finns just inom Radisson-kedjan. Vi har en mycket positiv erfarenhet av samarbetet som nu utvecklas på nordisk nivå. Att genom samarbetet kunna erbjuda hotell perfekta för alla de som vill ha en citysemester känns extra roligt nu när vi i tillägg till läget och hotellkvaliteten kan erbjuda ett aktivitetsprogram influerat av vårt Apollo Mondo koncept. För att skapa en extra semesterkänsla för de som väljer att semestra i storstäderna så gästspelar delar av Apollo Mondo konceptet med träning, yoga och barnklubb hela sommaren.

I Norden finns ca 60 hotell inom Radisson Hotel Group.

Foto: Apollo

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *