Apollo flyger till Kreta och Rhodos från Skellefteå

Apollo har beslutat att utöka antalet avgångar från Skellefteå Airport sommaren 2022 med resor till populära Kreta och Rhodos med nyöppnade sporthotellet Levante powered by Playitas.

I spåren av pandemin har intresset för trygga resformer blivit något vi prioriterar. Paket och charterresor är ett väldigt attraktivt val för många fler än tidigare. Bland trederna ser man också att destinationer som vi har rest till i många såsom Grekland och Spanien ligger i topp. Det höga antalet bokningar på Apollos sporthotell bla på hotellgruppen Playitas bekräftar också att 2022 blir ett år då vi fortsätter prioritera en aktiv semester.

Att resa tryggt innebär att direktflyg är mer intressant. Apollo väljer därför att utöka antalet direktflyg från Skellefteå Airport sommaren 2022. Apollo kommer under sommarsäsongen 2022 att erbjuda sju direkta charteravgångar till Kreta och Rhodos direkt från Skellefteå Airport.

– Skellefteåregionen växer samtidigt som flygplatsen har en optimal lokalisering mitt mellan städerna längs norrlandskusten. Apollo har därför valt att etablera samt utöka antalet charteravgångar från Skellefteå Airport. Vi ser att det finns ett stort uppdämt resebehov och vill därför säkerställa behovet av solresor för våra kunder i området säger Sandra Miller Kinge, kommunikationschef på Apollo.

Apollo kommer under försommaren med start den 4 maj flyga tre charteravgångar till den populära grekiska ön Rhodos där det nya sporthotellet Levante powered by Playitas också öppnar. Under augusti startar sedan fyra charterflygningar till det klassiska resmålet Kreta – även det med nyheter inför sommaren 2022.

– Årets resetrender är definitivt trygghet, aktivitet och intressebaserat resande. Vår reseform med paketerade resor är mer populär än någonsin och för de aktiva öppnar vi nya sporthotell såsom t ex Levante powered by Playitas på Rhodos. Intresset styr också våra hotellval så vi öppnar fler koncepthotell med t ex aktiviteter, miljö och mat skräddarsydda för våra skandinaviska behov, säger Sandra Miller Kinge.

På Kreta öppnas under 2022 dörrarna till Apollos nya Mondo Duo-hotell för vuxna, Amira Beach Resort & Spa och för familjerna öppnades 2021 Alegria Beach Resort ett Apollo Mondo Family hotell. Alegria Beach Resort ligger i den lilla pärlan Plakias på Kretas sydkust omgiven av dramatiska bergväggar och lummig grönska. Det kristallklara vattnet dess salter och mineraler gör att fiskrätterna är av en helt annan dignitet än många andra orter i Grekland.

– Vi på Skellefteå Airport är mycket glada över Apollos beslut att utöka sina charteravgångar från Skellefteå. Skellefteåregionens tillväxt med nya företag och tusentals nya innevånare gör att behovet av solresor ökar vilket ger Apollo bra förutsättningar, säger Skellefteå Airports VD Robert Lindberg.

Foto: Apollo / PR

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *