Ryanair utökar flygtrafiken till och från Skellefteå

Från och med den 4 februari återupptar Ryanair sina flygningar på måndagar och fredagar efter att dessa tidigare pausats med anledning av den senaste pandemivågen.


Det var den 3 december som Ryanair inledde sin flygtrafik mellan Skellefteå och Arlanda. Då ytterligare en pandemivåg drog in över världen pausades dock ett antal avgångar.

Ryanairs flyglinje ger utökade möjligheter för privatpersoner och näringsliv att resa till eller från Skellefteå vilket givetvis är glädjande. Den utveckling som nu sker i Skellefteåregionen saknar motstycke i hela Europa och för att vi ska klara den starka tillväxt som sker krävs goda kommunikationer till omvärlden. Flyginfrastrukturen är helt avgörande för vår regions fortsatta expansion då avstånden till Stockholm eller andra städer är långa.

Robert Lindberg, vd på Skellefteå Airport.

 

Ryanair kommer från och med den 4 februari att trafikera linjen Stockholm Arlanda – Skellefteå – Stockholm Arlanda två gånger per vecka på måndagar och fredagar. Flygningarna är anpassade till både veckopendlande tjänsteresor såsom weekendturism till och från Skellefteå.

 

Tidtabell
Måndagar      Avgång
ARN-SFT         09:45
SFT-ARN         11:30

Fredagar
ARN-SFT         08:05
SFT-ARN         09:50

Från Stockholm Arlanda trafikerar Ryanair följande destinationer:

Aalborg, Alicante, Banja Luka, Barcelona, Bologna, Bryssel

Gdansk, Göteborg, Karlsruhe/Baden-Baden, Kaunas, Krakow

Liverpool, London Stansted, Malaga, Malmö, Milano Bergamo

Nice, Riga, Tallinn, Thessaloniki, Wien, Warszawa.

 

Resorna till och från Skellefteå är bokningsbara på www.ryanair.com

Foto: Swedavia

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *