EuroBonus firar 4 miljoner medlemmar

För två år sedan startade SAS arbetet med det man kallade EuroBonus 2.0. Ett av målen var att öka antalet medlemmar i programmet och idag avslöjar SAS att man har rundat 4,000,000 medlemmar och den personen mottog ett fint pris.

Stig Christiansen från Norge mottog 200,000 extrapoäng på sitt nya EuroBonuskonto tack vare att han blev medlem nummer 4,000,000. De 200.000 poängen räcker till exempel till 2/tur och returresor till USA i Business Class.

Bonusfeber gratulerar Stig till priset och hoppas att detta är början på en begynnande Bonusfeber för honom.

Stig Christiansen fra Norge blev medlem nummer 4 mio. i EuroBonus. Han fik 200.000 point som præmie.
Stig Christiansen från Norge blev medlem nummer 4 miljoner. i EuroBonus

EuroBonus 2.0

Den 1/4 2014 introducerade SAS det uppgraderade EurBonusprogramet även referera till som EuroBonus 2.0. Ökad poängupptjäning och en ny Diamondnivå för bolagets bästa kunder var bland de viktigaste förbättringarna. Medlemsantalet växte kraftigt i vad som var ett av branschens bästa lojalitetsprogram. Lyckan var dock kortvarig och 8 månader senare skar man kraftigt i möjligheterna att tjäna poäng på de flesta biljetterna. Programmet hade helt enkelt blivit för generöst.

Detta verkar dock inte ha hämmat medlemsväxten och sedan 2012 har antalet EuroBonusmedlemmar stigit med över en miljon.

“Vi är otroligt stolta även att vi har upplevt en såpass stor stigning i antalet medlemmar och att vi nu kan fira medlem nummer fyra miljoner. Det visar, att kunderna uppskatter de vi gör, både vad gäller vårt eget erbjudande, och de erbjudanden vi skapar tillsammans med våra samarbetspartners”, säger Eivind Roald, kommersiell direktör hos SAS. 

Av SAS totala intäkt kommer cirka 50% från EuroBonusmedlemmar.

 

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *