Eurowings satsar vidare på Arlanda med ytterligare direktlinjer till Cypern och grekiska övärlden över sommarsäsongen

Eurowings

Lufthansagruppens lågprisbolag Eurowings har fortsatt stark tilltro till den svenska marknadens reslust och utökar med ytterligare två direktlinjer från den nya basen på Stockholm Arlanda till den grekiska ön Mykonos och Larnaca på Cypern.

Eurowings fortsätter sin expansion i Sverige och på Stockholm Arlanda Airport. I samband med sommarprogrammet 2022, planerar det tyska lågprisbolaget att öppna en ny bas på Stockholm Arlanda i slutet av mars. I dagsläget erbjuder Eurowings direkttrafik från Arlanda till Hamburg och Düsseldorf, före pandemin även till Köln som de nu återupptar i slutet av maj. Etableringen innebär att de initialt erbjuder 16 Europa-destinationer, varav ett antal är nya för flygplatsen och kompletterar Arlandas övriga destinationsutbud.

Eurowings adderar nu ytterligare två direktlinjer till Larnaca, på Medelhavets tredje största ö Cypern, och Mykonos, omgivet av egeiska havet i den populära grekiska övärlden. Mykonos är idag otrafikerad och blir ett tillskott till Arlandas destinationsutbud.

Med start den 1 maj 2022 trafikerar Eurowings Stockholm Arlanda Airport (ARN) – Larnaca International Airport (LCA) på Cypern två gånger i veckan på onsdagar och söndagar.

Med start den 21 maj 2022 trafikerar Eurowings Stockholm Arlanda Airport (ARN) – Mykonos International Airport (JMK) med en veckovis avgång på lördagar.

Utöver de befintliga linjerna till Düsseldorf och Hamburg samt de två nya linjerna till Larnaca och Mykonos, lanserar Eurowings också direkttrafik till Alicante (ALC), Barcelona (BCN), Berlin (BER), Birmingham (BHX), Heraklion (HER), Köln (CGN), Malaga (AGP), Nice (NCE), Palma de Mallorca (PMI), Prag (PRG), Rhodos (RHO) och Rom (FCO) med flygstart i vår från basen som invigs den 27 mars.

Biljetter finns till försäljning. För mer information om aktuell trafik på Stockholm Arlanda Airport: swedavia.se/arlanda.

Om Eurowings

Eurowings erbjuder en transferprodukt vilket innebär att du kan boka anslutningsflyg vidare från andra flygplatser de trafikerar och ta med bagaget hela vägen. Eurowings är Lufthansakoncernens lågprisflygbolag och en del av världens största flygkoncern.

 

Foto: Daniel Asplund, Swedavia

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *