Familjekonto hos EuroBonus

Nu introducerar SAS ännu en möjlighet i EuroBonus som många familjer  har väntat länge på, möjligheten att samla EuroBonus poäng på ett och samma konto.

Fram tills nu har varje familjemedlem varit tvungen att tjäna poäng på sitt respektive konto och möjligheten att betala från flera konton har inte funnits vilket har gjort det svårt att beställa bonusresor när poängen skall tas från många olika konton.

Men det ändrar SAS EuroBonus på nu och gör det möjligt att samla hela familjens poäng på ett och samma konto. Det är möjligt att skicka och ta emot poäng mellan partner, man, hustru, barn och föräldrar.

Genom att logga in på respektive konto på SAS.se kan man välja om man vill vara mottagare eller avsändare på familjekontot. I praktiken betyder det att man väljer ett konto, som logiskt är det med bäst status och flest poäng, där allt skall samlas och föras över till framöver. Utgångsdatum för poängen blir justerat i förhållande till mottagarens status och kvalificeringsperiod.

På Sas.se kan du redan nu läsa om EuroBonus Familjekonto och det ser ut som om majoriteten av alla konton har fått tillgång till den här funktionen även om den inte är fult implementerad nu och därför inte är lanserat.  Om du inte ser den, prova igen senare.

Här ser du hur du inviterar andra till att vara med på familjekontot:

Familiekonto2

 

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Comments

  • Henrik Olsen says

   EuroBonus Familjekonto har SAS lukket ned for i øjeblikket. Vi forventer at SAS kommer med en ny EuroBonus Familjekonto i løbet af de næste 6 måneder.
   Hilsen
   Henrik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *