Frequent Traveler University kommer till Europa

För första gången någonsin kommer Frequent Traveler University till Europa med ett fullspäckat program 21-23/11 på Radisson Park Inn i Amsterdam.

FTU har fram till nu enbart funnits i USA där seminarier med fokus på inblick i hur resebranschens bonusprogram kan utnyttjas på bästa möjliga sätt har lockat tusentals deltagare.

Det kan vara allt från genomgång i detalj hur enskilda lojalitetsprogram hos flygbolag och hotell fungerar till vilka kreditkort man kan använda sig av för att tjäna mer poäng och ytterligare fördelar.

Under helgen 21-23 november arrangeras ett FTU seminarium i Amsterdam. Det är alltså första gången det hålls i Europa och föredrag hålls på både engelska, nederländska och skandinaviska. Det förväntas inresta deltagare från hela Europa till helgens seminarium.

Seminaret hålls på Park Inn by Radisson Amsterdam Airport något som betyder kort väg från flygplatsen. Priset för att delta är 199USD per person. Vill man i tillägg vara med på lördagens middag tillkommer 40 dollar. FTU har även förhandlat sig till ett gruppris på hotellet som är 89EUR per natt inkl frukost.

Bland föredragshållarna hittar vi:

  • Randy Petersen – mannen bakom Boardingarea.comMilepoint.com, Flyertalk.com osv
  • Mike Schroek – grundare och bloggare Ikvliegveel.com
  • Ben Schlappig – bloggare Onemileatatime.com
  • Michael Schutzbank – manager Customer Loyalty hos SkyTeam
  • Tim Lai – bloggare Pointstobemade.com
  • Valentijn Kuperus – bloggare Ikvliegveel.com
  • Kevin Marshall – bloggare GhettoIFE
  • Ytterligare föredragshållare kommer att annonseras senare.

Antalet platser är begränsat till 120 så här gäller det att vara snabb med att säkra sig en plats. Du anmäler dig via FTUs hemsida. All information du behöver finns  här.

FTU

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *