Halva priset på flygplatståg i London

Alle som har besökt London vet hyr dyr det kan vara att ta tåget från flygplatsen när man har landat. Det är inte ovanligt att biljetten kostar i närheten av, eller mer än, vad du gav för flygbiljetten. Men flyger du till Stansted finns det goda nyheter. Om du kan planera lite är det nu möjligt att köpa biljetten till halva priset. 

Ordinarie pris för att resa med Standsted Express från Stansted till Liverpool Street Station är ca 24 pund per väg. Allt för dyrt för en 45minuters resa i ett gammalt tåg som inte är i närheten av att leva upp till sitt namn som “express”. Tyvärr är alternativen med buss ännu värre. Bland annat transportmöjligheterna är en medverkande faktor att Stansted är den minst attraktiva flygplatsen att använda som ankomstpunkt till London (okej Luton då som knappt kan räknas som en Londonflygplats). Vi föredrar Heathrow eller Gatwick. Inte det att biljettpriset till tåget är mycket billigare där men restiden är åtminstone något  kortare och från Heathrow kan man använda sig av London Underground till en rimlig kostnad.

stansted_to_liverpoolst

Beställ i god tid

Men nu finns det en liten lättnad för passagerarna som flyger till Stansted. Om du du beställer i god tid dvs. minst 7 dagar före ankomst kan du beställa din biljett till StanstedExpress för ca halva priset per sträcka, istället för 23,40 pund per väg.

I somras har det varit ännu bättre erbjudanden där priset har varit helt nere på 8pund per sträcka men det krävde beställning minst 30 dagar innan ankomst. Dessutom slutar 30 dagars erbjudandet att gälla nu den 30. september.

Dette udvalg af priser får du hvis du bestille en dag inden ankomsten til Stansted.

Kan du betille mindst 7 dage før ankomst, så er priserne langt bedre.

Läs mer om erbjudandet genom att klicka här

Første billede af Romazur (Own work), via Wikimedia Commons

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *