Gott Nytt År

Så har vi kommit till årets sista dag och Bonusfeber.se redaktionen vill tacka alla våra läsare för den flygande start vi har fått sedan lanseringen i augusti och önska Er ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

Vi ser ett stadigt ökande läsarantal och det sporrar redaktionen att hela tiden förbättra kvalitén på det arbete vi gör.  Rom byggdes inte på en dag och det gör inte heller en bra resesite. Under 2015 kommer det komma mycket nytt, bland annat ett forum likt det vi har på våra systersiter i Norge och Danmark. Anledningen att vi inte släppte forumet direkt vid lansering, var en önskan att bygga trafik baserat på det redaktionella innehållet först och nu när vi har nått det målet är forumet bara runt hörnet. I tillägg går vi igenom och uppdaterar gammalt material för att vara up to date.

Jag hoppas verkligen att 2015 blir ett bra år både för dig som resande och för branschen som helhet.  Vill Du dela med dig av dina upplevelser eller tips när du är på resande fot, genom en recension av ett flygbolag, hotell eller kanske ett resebrev, hör då gärna av dig till mig på pc@bonusfeber.se  Bonusfeber skall vara en site av resglada för resglada och det målet fokuserar vi stenhårt på under resan.

GOTT NYTT ÅR!

Per Christian Reithe
Redaktör Bonusfeber.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *