SAS först i världen med Valrhona glass i business class

Tidigare kunde vi presentera att SAS i slutet av januari uppgraderar servicen ombord på långdistansernas Business Class. Men man behöver inte vänta så länge på fler goda nyheter, om man flyger i bolaget bästa klass. I tystnad har SAS nämligen för en tid sedan infört något av en världsnyhet på dessertsidan.

Möjligtvis inspirerad av succén med SAS-öl i samarbete med Mikkeller bryggeriet, så är konceptet med specialframtagna SAS produkter nu taget steget vidare till desserten också. SAS har nämligen i samarbete med den erkände chokladproducenten, Valrhona, fått framställt världens första Valrhona-märkta glass.

Denna unika glass blev i tysthet infört löpande under november månad – och ska nu finnas i Business Class på all långlinjer hos SAS. Valrhona glassen ersätter den (förövrigt utmärkta) omärkta glassen SAS under en längre period har serverat längst fram i flyget.

 

Texten är ursprungligen från vår systersida Bonusfeber.dk och skriven av Flemming

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *