Bra erbjudande med Swiss till Genéve

Swiss har en längre tid kört med ett koncept som de kallar ”Geneva economy light” som är superbilliga biljtetter mellan Stockholm och Genéve på utvalda avgångar.

Med denna biljetttyp kan man få biljetter till Genéve för ca 400 kr per väg, men det är som tidigare nämnts endast på utvalda avgångar, och är man inte väldigt flexibel på datumen slutar man ofta upp med att betala fullt pris på minst en av flygningarna.

Men Bonusfeber.se har passat på att kolla av Swiss hemsida och hittade biljetter för den som känner för att vara några dagar i mitten på mars (14-19 mars) i Genéve så finns det biljetter för strax över 800 kr för en tur- och returresa.

ARN - GVA

Swiss flyger direkt från Arlanda och har trots priset en service i världsklass, dessutom mycket snygga kabiner på deras flyg.

1113078

Just dessa datum kan man flyga mycket billigare än t ex SAS vars billigaste resa då kostar nästan 2 300 kr, men lyckas man hitta biljetter för SAS just nu billigaste (399 kr per sträcka) så blir det i princip lika, men SAS har ju inte sin kampanj förevigt som denna hos Swiss verkar vara.

Så vi på Bonusfeber.se kan absolut rekommendera er att kika in på Swiss hemsida om ni har en helg över och titta efter ”Geneva economy light” priserna så kan ni få en weekend i Genéve för en billig peng.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *