Halva priset till Houston med SAS

De senaste månaderna har vi skrivit om de frekventa kampanjerna SAS har på sin “oljelinje” mellan Stavanger och Houston och nu kommer det en kampanj även för juli månad. 

Poängrabatt

Än en gång kan du få biljetter till 50% rabatt på antalet poäng. Detta betyder att du bara betalar 50,000 poäng + skatter och avgifter för en resa mellan Skandinavien och Houston vilket även inkluderar en anslutningsbiljett. Barn i åldern 2-11 år betalar bara halva priset även på poängkampanjerna.

Erbjudandet gäller till och med den 15/7 och resor kan ske mellan 10/7 och 28/7. Har du inte planerat sommarsemestern och har poäng på kontot kan du alltid överväga Texas som årets semesterdestination

0907-02

 

Rabatt även i kronor

Har du inte nog med poäng finns det ingen anledning att misströsta. Beställer du senast den 12 juli kan du få biljetter för drygt 10,000:- (från Arlanda) om du reser i perioden 16/7 – 29/8 2015 och kommer hem senast den 31/8 (linjen har sommaruppehåll 28/7 – 11/8) . Priset har erbjudits tidigare och är under hälften av vad den normalt kostar. I tillägg tjänar du bra med bonuspoäng på turen.

Som SAS skriver på sin hemsida:

SAS flyger direkt från Stavanger till Houston dagligen utom tisdagar.

Flygtiderna är lagda för att kunna kombineras med flygningar till och från andra destinationer i Skandinavien.

Linjen flygs med en Boeing 737-700 som är specialanpassad med 44 Businesstolar och ett modernt underhållningssystem. Servicekonceptet ombord är det samma som i SAS Business på våra övriga långlinjer

Ruten flys med en Boeing 737-700, som er spesialinnredet med 44 Business-seter og et moderne underholdningssystem. Servicekonseptet om bord er det samme som på SAS Business på våre øvrige langruter.

 

OMBORD

  • Professionel och dedikerad besättning på fyra medarbetare i kabinen
  • Mat och dryck som i SAS Business på våra övriga långlinjer
  • Personlig tablet-underhållning
  • Ny och rymlig kabin
  • Bekväma angle-flat business stolar

PÅ MARKEN

  • Businessinchekning

  • Fast Track

  • Egen Gate Lounge (med gratis Wifi) som öppnar två timmar innan avgång i Stavanger

  • Business Lounge i Houston

  • 2 x 32 kg incheckat bagage

 

 

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *