Helsingborgs-duon som tar dig till Italien på hemmaplan i sommar.

Jonathan Pramborn & Rory Field fortsätter att utveckla restaurangupplevelsen på Trattoria Venti i Helsingborg och erbjuder kontinental vardagslyx i sommar.

Lokalprofilen Jonathan är redan ett välkänt ansikte både i branschen och verksamheten sen tidigare som Sales & Mood-manager inom koncernen Room Republic. Jonathan kommer att axla rollen som ny Food & Bevarage Manager för Trattoria Venti och har tidigare erfarenhet att etablera flertalet framgångsrika restaurang- & barkoncept i bland annat Köpenhamn, Stockholm och Helsingborg.

Tillsammans med meriterade executive chef Rory Field kommer denna duo bjuda på italiensk medelhavskänsla mitt i centrala Helsingborg och det självklara alternativet för en eftermiddagsresa till sydligare breddgrader en sommarkväll på hemmaplan.

Ambitionerna för sommaren är högre än berget av parmesanen på tallriken, och hos oss kan man känna sig lika trygg som bankvalvet huset vilar på att ni får en restaurangvistelse fri från smittorisk enligt alla rigosrösa restriktioner och förebyggande åtgärder. Passion eldig som chilin och ett temperament rivigt som den färska vitlöken lagas pastarätter & kökets specialiteter med ett hjärta lika stort som smakkombinationerna. På Trattoria Venti ser man till att hålla dig extra välkommen med en lättsam stämning och högklassiga matupplevelser, där vinglasen hålls välfyllda med de bästa druvorna från en välsorterad vinlista hela kvällen.

En kväll hos oss är nästan lika varierad som våra gästers plånboksstorlekar och unikt designade lokaler. När man njuter av en iskall Aperitivo på uteserveringen en solig dag, eller delar en flaska Pinot Grigio till pasta Vongole i goda vänners lag, förs tankarna genast bort till Toscanas kuststräcka längst Genuabukten i Italien på Trattoria Venti.

Varmt välkomna till din Italienska tillflyktsort i sommar, Trattoria Venti i Helsingborg. Benvenuto!

Besök Trattoria Venti,  Storgatan 20 Helsingborg 

Kom ihåg att använda dit SAS Eurobonus Mastercard eller SAS American Express card för att tjäna poäng.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *