KLM återupptar direktflyg från Linköping till Amsterdam!

Den 3 augusti återupptar KLM Royal Dutch Airlines direktlinjen mellan Linköping och Amsterdam. I takt med att världen öppnar upp och efterfrågan ökar anpassar KLM sin kapacitet. Sommaren 2020 kommer närmare 80% av KLM destinationerna finnas tillgängliga igen.

Martin Kotte, Sales Manager Air France KLM, Sverige säger:

Vi ser tydligt att intresset för att resa ökar, både för privatpersoner och affärsresenärer, och vi hoppas att alla våra trogna kunder från Östergötland med omnejd uppskattar att kunna flyga direkt från Linköping igen. För oss är det viktigt att finnas där för våra kunder och att kunna erbjuda en säker och hållbar resa.

KLM avgångar från Sverige under sommaren:

  • Flyg från Göteborg till Amsterdam: 21 flyg i veckan
  • Flyg från Linköping till Amsterdam: 5 flyg i veckan
  • Flyg från Stockholm till Amsterdam: 21 flyg i veckan

Camilla Lejon, VD på Linköping City Airport säger:

Vi är oerhört glada att återigen välkomna KLM till Linköping och vår region. Vi märker en ökad efterfrågan på flygstolar igen, många företag och även privatpersoner hör av sig och undrar när man kan boka. Vi är en region med många export/importföretag som måste resa ut och träffa kunder och  underleverantörer runt om världen.

Just nu är efterfrågan stor på resor till södra Europa som till exempel Grekland, Kroatien, Frankrike, Italien, Spanien och Portugal. Tack vare flyget från Linköping är det enkelt och smidigt att ta sig till dessa populära resmål under sommaren eller till hösten.

Martin Kotte säger:

Vi är glada att kunna erbjuda våra företags- och privatkunder ett brett utbud via Amsterdam tack vare direktflyget från Linköping. Vi har valt att öppna upp så många destinationer som möjligt – på ett säkert och tryggt sätt – för att kunna tillfredsställa de olika behov som våra kunder har. Just nu flyger vi till mer än 60 europeiska och interkontinentala destinationer.

Alla flyg och avgångar kan bokas på klm.se.

Ombokningsregler: Det ska kännas tryggt att flyga med KLM från bokning till att du landar på destinationen. Därför erbjuder vi just nu extra flexibla bokningsregler. Du kan fritt byta datum eller destination utan kostnad. Den som drabbats av ett inställt flyg kan välja att boka om sin resa, få en voucher med upp till 15 % extra värde eller få pengarna tillbaka.

Hälsa och trygghet: Våra resenärers säkerhet är vår främsta prioritet. Flygplanen städas extra noggrant och desinficeras dagligen. Vi minimerar kontakterna mellan passagerare och personal. Luften ombord byts ut kontinuerligt och strömmar från taket ner mot golvet för att möjliggöra det mest effektiva luftflödet, vi renar även luften genom sk HEPA filter som effektivt stoppar 99,99% av alla bakterier och virus. Både passagerare och personal ombord måste bära ansiktsmask. Passagerare måste ta med egen mask för hela flygresan. Vi rekommenderar också våra passagerare att kontrollera de officiella myndigheternas hemsidor för att säkerställa vad som gäller angående hälsa, hälsodeklarationer, pass, visum, karantän mm innan avresan för alla de länder som ingår i resan. Senaste nytt finns alltid på klm.se eller i vår app.

Hållbarhet: KLM har under lång tid varit en ledande aktör i utvecklingen av en hållbar flygindustri. De senaste 15 åren har Air France-KLM topprankats i Dow Jones Sustainability Index. Hållbarhetsmålen för 2020 nåddes tidigare än beräknat varför vi nu satt nya ambitiösa mål för 2030 som bland annat innebär en reduktion av CO2 utsläppen med 50% per passagerare/km jämfört med nivåerna 2005. Förvandlingen av Air France-KLM gruppen efter den globala Covid-19 krisen innebär också att vi accelererar vårt hållbarhetsarbete ytterligare.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *