Vad är ett Quintessentially Concierge-medlemsskap?

Vad är ett Quintessentially Concierge-medlemsskap?

Huvudpriset i årets julkalender är ett års medlemskap i Quintessentially Lifestyle och i förbindelse med detta har vi intervjuat Didrik M. Cappelen, Chief Concierge & Founder, Quintessentially Lifestyle Scandinavia.

– Vad är Quintessentially?

Quintessentially Lifestyle är ett prisbelönt och ledande företag inom conciergetjänster. Tjänsten som tillhandahålls är baserad på medlemskap och företaget grundades år 2000 av Ben Elliot, Aaron Simpson och Paul Drummond. Vi har sedan starten givit våra medlemmar tjänster som ger dem möjlighet att njuta av det absolut bästa livet har att erbjuda. Quintessentially är stolta över att ha givit våra medlemmar våra prisbelönta conciergetjänster i många år. Vi bokar resor och restauranger för våra medlemmar runt  hela världen, vi skaffar fram biljetter till utsålda konserter och vi hjälper dig med de bästa hantverkarna. Vi erbjuder råd och tips samt exklusiv tillgång till events i Sverige och i utlandet – i tillägg till en rad exklusiva fördelar som endast medlemmar får tillgång till via oss. Förutom vår Livsstil – och conciergetjänst, har vi också 22 dotterbolag inom lyxmarknaden för att komplettera Quintessentially Group. Dessa dottersällskap omfattar alla delar inom exklusiv livsstil såsom resor, egendom, vin, konst, lyxvaror, events, PR etc. Med mer än 60 kontor runt om i världen och med kollegor som talar mer än 35 språk, är vi et multinationellt och flerspråkigt bolag – något som ger våra medlemmar både global och lokal service.
Vi bistår våra medlemmar med högsta kvalité på leverans, och det är också detta som gör ett medlemskap i Quintessentially till någonting verkligt exklusivt.

– Vilka använder sig av tjänsterna?

Våra medlemmar är urbana, upptagna och sociala människor. Det är personer med stor förmögenhet och/eller inkomst, koncernchefer, verkställande direktörer, investorer, arkitekter, journalister, konstnärer, läkare etc. Det är både kvinnor och män, fördelat på 40% kvinnor och 60% män.

– EuroBonus Diamantmedlemmar kan välja Quintessentially medlemskap som en av flera medlemsfördelar. Varför bör de välja just Quintessentially?

Om man väljer ett medlemskap hos oss, får EuroBonus Diamantmedlemmar tillgång till vår Quintessentially livsstil- och concierge-tjänst med det bästa nätverket i hela världen. Enbart värdet i sig gör att man som EuroBonus Diamant väljer Quintessentially-medlemskap! Ett års medlemskap kostar 14,000 kronor. Vi är tillgängliga året runt och kommer med tips och råd om allt man undrar över, och vi gör allt som står i vår makt för att hjälpa våra medlemmar. Vi har Quintessentially Cityguides för närmare 200 städer/regioner världen över, och vi anpassar vår hjälp till varje enskild medlem.

I vårt samhälle är TID den allra största lyxen och vårt motto är: The only real luxury is TIME and TIME is what we give!

– Har du några exempel på vad ni kan erbjuda era medlemmar?

En brittisk medlem önskade få blommor levererade till sin flickvän på en nattklubb i Hong Kong klockan tre på natten. Blommorna  levererades till hennes bord på avtalad tid. En annan gick tom för bensin utanför Ritz. Han ringde oss, gick in och åt sin lunch och då han återvände till bilen var den fulltankad.

Bland andra exempel kan nämnas:

 • Installationen av President Obama, möta och hälsa på samt tillträde till de rätta balerna.
 • VIP Pre-Sale Coldplay biljetter.
 • Nordpolsexpeditionen enbart för Q medlemmar med en ledande expert.
 • VIP-access till Asian Film Awards.
 • Access till MTV Music Video Awards, Las Vegas.
 • Förstaraden biljetter till den utsålda World Tour of Madonna.
 • Tillträde till Oscarsgalan och efterfest.
 • Tillträde till Grammy Awards och officiella efterfest.
 • Aston Martin on Ice körupplevelse, St. Moritz.
 • Visning av världens ledande moderna konstshow, The Armory, NY.
 • Alla förhandsvisningar och seminarier hos Sotheby’s, Christies och Bonhams
 • Biljetter och tillträde till VIP-festerna under Super Bowl- weekend.
 • F-1 Grand Prix VIP Hospitality paket.
 • Centre Court biljetter till Grand Slam Tennis turneringar.
 • Hospitalitypaket och VIP access till Manchester United, Arsenal och Chelsea’s hemmamatcher.

-Hur är ditt förhållande till bonuspoäng?

Jag samlar som de flesta, men jag reser ofta på resebyråbiljetter och då får man inga poäng. Jag samlar Membership Rewards från American Express – och dom har jag haft mycket glädje av vid många tillfällen.

 

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *