Hyr en film, få 1000 EuroBonus Poäng

SAS EuroBonus lägger till och byter ut partners som erbjuder EuroBonus poäng på annat än resor med jämna mellanrum, Det kan helt klart vara värt att följa med bland dessa då en del ger lägga och billiga poäng på kontot. Ett av de senaste är Film2home, som ger dig 1,000 poäng för den första filmen du hyr och därefter 1 poäng per krona du spenderar på filmhyra. Var 10e film du hyr ger 10x normalt antal poäng. T.ex ger den tionde filmen 390 poäng om den kostar 39 kronor.

Film2home har film får så låga priser som 3 kronor per film och det är alltså ett billigt sätt att köpa sig 1,000 bonuspoäng.

Hyr du bara en film i månaden för 39 kronor per månad ger första året dig:

Introduktionserbjudande: 1000 poäng
8 filmer à 39 poäng: 312 poäng
1 film à 390 poäng: 390 poäng
Totalt 1720 poäng

Inte dåligt för att hyra 10 filmer där den första bara kostar 3:-. Det ger en totalkostnad för 354 kronor för dessa poängen eller 4,9 poäng per krona som måste klassas som rätt så bra.

För att tjäna Eurobonus poäng måste du skapa ett konto hos Film2home och därefter gå in under inställningar och lägga till ditt EuroBonusnummer (utan EBx)

Du han läsa mer om erbjudandet här. Priserna är i både SEK/NOK/DKK så erbjudandet gäller i alla länder.

När du har anmält dig mottar du ett mail med rabattkod på 20% för din första film.

Kort och gott en genväg till 1,000 snabba Eurobonuspoäng för så lite som 3 kronor om du väljer den billigaste filmen och inte minst en lösning på sysselsättning en regnig sommar som denna hittills har varit!

film2home_740x200

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *