Malmö Aviation med säsongslinje Östersund-Berlin

Att Berlin är glödhett just nu råder det inga tvivel om och nu är det Östersunds tur att få en direktlinje till den Tyska huvudstaden, i alla fall under en kort period.

Malmö Aviation har tidigare erbjudit Umeborna säsonsavgångar till Prag och Berlin. Nu fortsätter man och erbjuder en direktlinje från Östersund till Berlin under en treveckorsperiod i oktober. Från den 2-19/10 kör bolaget torsdagar och söndagar med en AVRO 100 vilket ger goda möjligheter för jämtlänningarna (och även norrmännen i Trönderlag) att ta en långhelg i den tyska huvudstaden.

Susanne Dahlberg, kommersiell chef hos Malmö Aviation säger i ett pressmeddelande att ”Våra tidigare succéer med säsongslinjer från Umeå visar att det finns en efterfrågan på direktflyg utrikes från norra Sverige. Under hösten kommer vi därför att ge Östersundsregionen möjlighet att resa snabbt och smidigt med oss till Berlin. Vi hoppas att många jämtlänningar tar chansen att
upptäcka en av Europas mest spännande städer”.

Vi skrev tidigare i veckan att vi förutspådde ytterligare regionala satsningar framöver och det verkar som kristallkula hade rätt.

Läs mer och boka hos Malmö Aviation

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *