2,000 Marriott Rewards poäng genom aktivitet i Sociala Medier

Marriott Rewards Plus Points låter dig tjäna poäng genom interaktion i sociala medier. Du kan tjäna upp till 2,000 poäng per månad, vilket ger dig 24,000 poäng per år och detta motsvarar hela 5 nätter på ett kategori 1 hotell!. Kategori 1 hotell koster 6,000 poäng per natt och när du bokar 4 sammanhängande nätter får du den femte gratis.  Se tabell här.

Fördelen med detta är att du inte behöver röra dig hemifrån för att tjäna poäng, du kan stanna i sängen och tjäna poäng som om du skulle varit ute på resande fot.

Här ser du vilka aktiviteter som ger poäng och hur mycket du får:

Marriot-point matrix

För att tjäna poäng måste du först och främst knyta ditt Marriott Rewardsnummer mot dina SoMe konton. Därefter måste du följa deltagande hotell med medierna och uppnå poäng genom re-tweets, tags, likes, check-in och hashtags. Processen beskrivs närmare här  där du även registrerar dig.

Kom ihåg att ditt Marriottkonto skall vara satt till poäng och inte mils. Var också uppmärksam på att det också enbart gäller för Marriott Rewardsmedlemmar och inte för Ritz-Carlton Rewardsmedlemmar.  Se FAQ här  för en översikt över vilka hotell som deltar i kampanjen.

Deltar du eller har du tänkt att delta och kommer på hur man kan få mest möjligt utav poängen hos Marriott, kommentera gärna artikeln.

 

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *