Rum för alla hos Nordic Choice Hotels under Pride 2019

Nordic Choice Hotels är stolt huvudpartner till Pride i Stockholm, Göteborg, Oslo, Köpenhamn och Helsingfors. Med budskapet “Room for all” kommer hotellkoncernen att vara synlig i både paraden och på de närmare 200 hotellen i Norden.

Med budskapet “Room for all” är Nordic Choice Hotels stolt huvudpartner till Pride 2019.

Kulturen i Nordic Choice Hotels bygger på den breda mångfalden som de anställda utgör. Under Pride-markeringen i städer över hela Norden i sommar, vill företaget visa sitt stöd för mångfald och inkludering när det gäller alltifrån könsidentitet till sexuell läggning. Det ska finnas rum för alla, både gäster och anställda, alltid. Utöver att vara huvudpartner kommer anställa på Nordic Choice Hotels delta i paraderna och olika aktiviteter kommer att äga rum på hotellen.

Petter A. Stordalen, grundare av Nordic Choice Hotels säger:

Hos Nordic Choice Hotels finns det rum för alla, oavsett vem du älskar eller hur du identifierar dig. Ingenting är viktigare än att bli accepterad för den du är – oberoende av vilken könsidentitet och läggning du har. Både gäster och anställda ska uppleva att våra dörrar är vidöppna för mångfald, och alla ska känna sig inkluderade. Vi är stolta över att vara huvudpartner till Pride i Norden, och jag ser fram emot att uppleva Pride i sommar.

Under 2019 markerar Pride sitt 50-årsjubileum över hela världen. 1969 startade den moderna homokampen i New York, och de många viktiga historierna och stämmorna som har jobbat hårt för HBTQ-personers rättigheter genom åren får nu extra uppmärksamhet under årets Pride. Nordic Choice Hotels markerar jubileet genom att lyfta fram de anställdas egna historier och synliggöra historiska hjältar under paraden.

Vix Herjeryd, ordförande Stockholm Pride säger:

Vi är otroligt glada att vi i år utökar vårt samarbete med Nordic Choice Hotels, som under många år visat sitt engagemang för Pridefestivaler i hela Norden. Vi ser fram emot att för första gången få inhysa en av våra viktigaste plattformar – Pride House – hos Clarion Stockholm med alla spännande möjligheter det innebär.

I helgen gick startskottet för West Pride i Göteborg. Stockholm Pride går av stapeln den 29 juli till 3 augusti . Oslo Pride äger rum mellan den 14:e och 23:e juni och Helsingfors Pride mellan den 24:e och 30:e juni. Köpenhamn Pride pågår 13-18 augusti.

Foto: Nordic Choice Hotels

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *