Norwegian utsett till världens bästa lågprisbolag på långdistanslinjer för femte året i rad

Flygpassagerare från hela världen har återigen har röstat fram Norwegian till världens bästa lågprisbolag på långdistanslinjer. Det är femte året i rad som Norwegian vinner SkyTrax World Airline Awards, den mest prestigefyllda och erkända utmärkelsen i flygbranschen.

Det är passagerarna själva som utvärderar de olika flygbolagen och röstar fram vinnarna.

Norwegians koncernchef Bjørn Kjos säger:

Jag är väldigt glad över att vi ännu en gång utses till världens bästa lågprisbolag på långdistanslinjer. Jag vill rikta ett stort tack till våra passagerare runt om i världen som har röstat på Norwegian. Det här hade aldrig varit möjligt utan alla våra engagerade kollegor både i luften och på marken som varje dag året runt gör sitt yttersta för att ge våra kunder bästa möjliga upplevelse. Det här är ytterligare en bekräftelse på att våra passagerare uppskattar låga priser, god service och nyare, mer miljöanpassade flygplan.

Edward Plaisted, VD för SkyTrax säger:

Norwegian har blivit en favorit bland kunderna
Det här priset är ett erkännande av det fantastiska jobb som Norwegian anställda gör varje dag för kunderna. Norwegians lågpriskoncept har blivit en favorit bland kunderna och det här priset är en bekräftelse på det.

Under 2019 har Norwegian tagit emot flera utmärkelser, bland annat ”Norges mest hållbara företag” av Sustainable Brand Index, ”Europas bästa lågprisbolag” av World travel Awards samt ”Bästa inrikes flygbolag i Norge” och ”Bästa flygbolag i Europa” av Grand Travel Awards Norge.

Bjørn Kjos tog emot utmärkelsen i Paris idag tillsammans med kollegor från Norwegian.

I kategorin ”Världens bästa lågprisbolag på långdistanslinjer” var även Air Canada Rouge, Air AsiaX, Cebu Pacific, Eurowings, French Bee, Jetstart Airways, LEVEL, Scoot och WestJet Airlines nominerade.

Foto: Norwegian

Om Bonusfeber.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *