Icelandair återvänder till Orlando International Airport

Under flera år har Icelandair trafikerat Sanfordflygplatsen utanför Orlando från sin bas på Keflavik. Men från och med september 2015 kommer det isländska flygbolaget att flytta sin trafik tillbaka till Orlando International Airport (MCO)

Direktflygningarna från Island kommer att gå fyragånger i veckan, måndagar, tisdagar, torsdagar och fredagar med bra anslutningar från Skandinavien.

Orlando är en utmärkt utgångspunkt för en familjesemester med besök på Walt Disney World eller Universal Studios såväl som för kryssningar från Port Canaveral.

Läs också: Recension av Icelandair Economy Class från USA till Island

Icelandair flyger till en rad destinationer i Nordamerika – bl.a. Boston, New York JFK, Washington DC, Seattle, Denver, Toronto, Edmonton samt säsongslinjer till New York Newark, Minneapolis-St. Paul, Orlando, POrtland, Vancouver, Halifax och Anchorage.

Förbindelser till dessa destinationer finns från 20 städer i Skandinavien och Europa och Icelandair erbjuder ett stopp på upp till 7 dagar på Island utan att det medför extra kostnader.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *