Lättare att uppgradera på Lufthansaflighter

Lufthansa erbjuder nu bättre möjligheter till uppgradering till Business Class från ekonomiklass för medlemmar i bolagets Miles & More program. För endast 20.000 Miles kan du njuta av bättre komfort och service på bolagets Europeiska flygningar. 

Möjligheten att uppgradera från ekonomi till Business Class har länge funnits men enbart för ett fåtal biljettklategorier. Nu, med de nya biljettkategorierna som kommit, har det även blivit lättare att uppgradera sin resa.

Forbedret mulighed for at kunne opgradere sin billet fra Økonomi til Business Class med Lufthansa Gruppen

Om detta är värt poängen eller inte får var och en utvärdera. Men Lufthansa erbjuda en rätt så bra produkt på flygningar inom Europa. Vi kan dock inte se värdet av det på kortare flygningar men däremot på flygningar över tre timmar.

Måltid i Business Class fra Frankfurt til København med Lufthansa

Måltid i Business Class fra København til Frankfurt med Lufthansa

Några fördelar ombord är:

  • Blockerat mittsäte
  • Full service ombord
  • Rejäla måltider

Vi anser att det bästa är att samla poängen och utnyttja dessa till en bonusbiljett. Eventuellt en av biljetterna som Lufthansa löpande erbjuder med 50% rabatt. Utnyttja dessa kampanjer och få en tur och returbiljett för mellan 40-50.000 poäng på resor utanför Europa (plus skatter och avgifter).

Hur använder du dina miles hos Lufthansa?

 

 

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *