Miles & More Poäng i TaxFree på Kastrup

Miles & More Poäng i TaxFree på Kastrup

Lufthansa har löpande kampanjer där du kan tjäna Miles & More miles på andra sätt än att flyga. Nu har man inlett en nya kampanj för alla som flyger ut från Köpenhamn. Den nya kampanjen ger 1,000 Miles & More miles för varje köp i Tax Free på Köpenhamns Flygplats – Kastrup.

Har man ett Miles & More medlemskap och samlar poäng mot bonusresor eller uppgraderingar är detta en mycket trevlig nyhet. Den ger möjlighet att köpa Tax Free på Kastrup och därigenom få 1,000 extra mies.  Det är ett avtal med ägarna Heinemann Duty Free Shops som sköter butikerna på flygplatser i Tyskland, Österrike, Italien och Köpenhamns Flygplats.

BF - LH - M&M 1000 point - Headline

Kampanjen gäller från nu fram till och med den 31/12 2013. Därmed är det goda möjligheter att tjäna massor med extra mies då det inte finns någon gräns för hur ofta man kan använda detta erbjudande utöver “ett inköp per person och dag”.

Betingelserne for at få 1000 ekstra Miles & More miles for indkøb.

Det är den sista meningen som nämner “Valid for one purchase per person and day” och detta kan översättas till att man borde kunna använda erbjudandet vid flera inköpa.

Betingelserne omkring hvad der tæller som indkøb for at få de 1.000 ekstra Miles & More miles.

Detta är dock ingenting vi på Bonusfeber har försökt då vi hitintills bara har gjort ett inköp. Vi vill gärna höra från andra som har gjort fler inköp och som man bekräfta eller dementera detta lilla tips fungerar på mer än ett inköp.

Skriv gärna och kommentera i kommentarsfältet nedan.

Intressant är också att det räknas för alla typer av inköp i Tax Free butiken och man därför inte behöver handla varken sprit eller parfym för att komma upp i poängen.

Vi gläds över den här kampanjen och vi räknar med att den kan ge en rejäl påfyllning på kontot och därmed ta oss närmare en bonusresa eller uppgradering på Lufthansa eller någon Star Alliance partner.

Är du inte medlem i Miles & More kan du anmäla dig  här

Vill du ha 500 Miles & More miles kan du anmäla dig till nyhetsbrevet här

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *