Norwegian Cruise Line presenterar nya mat- och dryckesupplevelser på Norwegian Aqua

Norwegian Cruise Line (NCL) presenterar ett antal uppgraderingar och kulinariska innovationer på det nya fartyget Norwegian Aqua. Matälskare kan se fram emot NCL:s första thailändska specialrestaurang, vinbar och växtbaserade matställen, samt en rad uppgraderingar av gästernas favoriter. Norwegian Aqua kommer att sätta segel i april 2025 och är det första fartyget i den nya Prima Plus-klassen.

För många är god mat och dryck viktiga ingredienser på semestern. I linje med NCL:s åtagande att leverera den ultimata semesterupplevelsen för sina gäster kommer Norwegian Aqua att ha tre helt nya gastronomiska erbjudanden ombord. Sukhothai, NCL:s första thailändska specialrestaurang, Swirl Wine Bar, en modern vinbar, och Planterie, det första matstället för vegetarianer, med en komplett växtbaserad meny.

Att upptäcka nya smaker och matupplevelser är en minnesvärd del av varje semester, särskilt när man delar den med nära och kära. Vi utökar vårt prisbelönta utbud av mat och dryck och ser fram emot att ge liv åt nya koncept ombord på Norwegian Aqua, samtidigt som vi fortsätter att leverera det breda utbud av erbjudanden som NCL är känt för.

David J. Herrera, President för Norwegian Cruise Line.

Modern vinbar och kulinariska nyheter

Sukhothai debuterar på helt nya Norwegian Aqua. Menyn kommer att erbjuda autentiska rätter och kreativa smakupplevelser. Gästerna kan se fram emot nya tolkningar av traditionella thailändska rätter som kyckling cashew, thailändsk biffsallad, en mängd olika curryrätter och mycket mer.

Den nya restaurangen kommer att ligga på däck 17, och när gästerna kommer in i Sukhothai möts de av en varm och inbjudande atmosfär med pendellampor i bambu och rispapper, ett lockande geometriskt mönstrat golv och färgglada möbler som påminner om det kulturellt rika och populära Thailand. Londonbaserade SMC Design står bakom inredningen.

På däck 8 i gästfavoriten Indulge Food Hall hittas det nya matstället Planterie, som erbjuder växtbaserade bowls. På menyn finns rätter som Southwest Bowl med rökt tempeh och Mediterranean Goddess Bowl fylld med läckra kryddstarka grönsaker, tabbouleh och honungsrostade morötter. Indulge Foot Hall har fått en helt ny design med 10 matstationer inspirerade av marknader från hela världen, och erbjuder sittplatser både inomhus och utomhus. Bakom den uppgraderade designen står det New York-baserade företaget Rockwell Group.

Vinälskare kan se fram emot att uppleva Swirl Wine Bar – en modern vinbar med en perfekt balans mellan exklusivitet och tillgänglighet. Den gömda pärlan ligger på däck 6 och erbjuder både en omfattande vinmeny på glas och en gedigen lista över sällsynta och förstklassiga årgångar. Baren har designats av den Miami-baserade firman Studio DADO och inspirerats av Antelope Canyon i Arizona. Varma färger och lugna blå detaljer skapar ett inbjudande utrymme där du inte kan låta bli att koppla av och njuta av livet.

Norwegian Aqua är det 20:e fartyget i Norwegian Cruise Lines flotta av moderna kryssningsfartyg och kommer ha sin första resa i april 2025 med avgång från Port Canaveral i Florida. Därifrån går turen till den karibiska öidyllen Puerto Plata i Dominikanska republiken, Tortola på Brittiska Jungfruöarna, St Thomas på Amerikanska Jungfruöarna och NCL:s egen privata ö, Great Stirrup Cay på Bahamas. Från augusti 2025 till oktober 2025 kommer hon att resa en serie fem- och sjudagarskryssningar till Bermuda från New York City. Från oktober 2025 till april 2026 avgår en serie fem- och sjudagarskryssningar i östra Karibien från kryssningshuvudstaden Miami.

Med många kulinariska alternativ att välja mellan ger NCL:s Free at Sea-program gästerna mer värde, frihet och flexibilitet att utforma sin drömsemester med ytterligare förmåner, rabatter på specialrestauranger, premiumdrinkpaket, rabatter på utflykter, gratis tillgång till Wi-Fi och mycket mer.

Mer information om NCL:s kryssningar och prisbelönta flotta finns på her.

Foto: NCL / PR

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *