Norwegian erbjuder gratis ombokning på inrikesresor

Norwegian erbjuder gratis ändring av alla biljetter under en tid framöver och det gäller även inrikesresor. Pandemin har gjort resandet oförutsägbart och många av Norwegians kunder vill ha möjlighet att ändra eller avboka resan.

Reserestriktioner och utvecklingen i pandemin har orsakat stor osäkerhet för resenärer. Norwegian vill göra det enklare och tryggare för kunderna att ändra en bokad resa, trots att det inte är en flexibel biljett.

Vi har tidigare under en begränsad period erbjudit ökad flexibilitet på internationella flygningar och erbjuder nu samma erbjudande på inrikes flygningar.

Det här är något vi tror att våra kunder uppskattar. Det är dessutom ett fint sätt att önska kunderna välkomna tillbaka på nu när allt fler planerar att resa med flyg igen.

Christoffer Sundby, koncerndirektör för marknad, försäljning och kundservice på Norwegian.

Här är de utökade villkoren för avgiftsfri ombokning på både inrikes och utrikes flygningar:

Erbjudandet gäller endast LowFare och LowFare+ biljetter. I Flex-biljetter ingår detta redan som standard.

Villkoren kan komma att ändras och det är då villkoren vid köptillfället som gäller.

Ombokning kan endast göras till ett annat datum där det finns biljetter kvar av samma biljettyp.

Avgiftsfri ombokning gäller endast en gång och måste göras senast 16 dagar före avresa för internationella flygningar och senast 7 dagar på inrikes flygningar.

Vanliga villkor gäller för ombokningar som görs mindre än 16 dagar före avresa på internationella flygningar och mindre än 7 dagar på inrikes flygningar.

Hela resan i den nya beställningen (inklusive returresa) måste göras innan 30 oktober 2021.

Eventuell prisskillnad mellan ursprungsbiljett och ny biljett måste betalas. Om den nya biljetten är billigare än ursprungsbiljetten återbetalas inte mellanskillnaden.

Erbjudande om avgiftsfri ombokning för inrikesresor gäller för resor som beställs mellan 7 juni och 30 juni 2021 och gäller inrikesflygningar i Sverige, Norge Danmark och Finland.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *