Norwegian lanserar 16 nya linjer från Skandinavien

Norwegian fortsätter att optimera linjenätet och lanserar hela 16 nya direktflyg från Skandinavien till attraktiva destinationer i Europa våren 2020. Från Stockholm börjar Norwegian flyga till Palanga, Gdansk och Tivat. Från Göteborg börjar bolaget flyga till Gdansk. Nya destinationer från Köpenhamn blir Szczecin, Poznan, Palanga och Hamburg.

De flesta av de 16 nya destinationerna ligger i Östeuropa. Från Stockholm börjar Norwegian flyga till Palanga, Gdansk och Tivat. Från Göteborg börjar Norwegian flyga till Gdansk. Från Köpenhamn börjar bolaget flyga till Szczecin, Poznan, Palanga och Hamburg. Från Oslo Gardermoen börjar Norwegian flyga till Kaunas, Wroclaw, Poznan och Düsseldorf. Från Trondheim kommer bolaget börja flyga till Gdansk, från Stavanger till Billund och från Bergen till Billund.

Vi märker att det finns ett stort intresse att upptäcka mer av Östeuropa och är därför glada över att kunna erbjuda många nya linjer till spännande destinationer för resenärer i hela Skandinavien. Vi ser fram emot att välkomna resenärer ombord våra bränsleeffektiva flygplan.

Magnus Maursund, Senior Vice President Commercial Short Haul på Norwegian

Norwegian kommer inte att fortsätta flyga mellan Stockholm Arlanda och Malmö Sturup från 2020

Som en del av optimering av bolagets linjenät kommer Norwegian inte att fortsätta flyga mellan Stockholm Arlanda och Malmö Sturup från och med januari 2020. Detta eftersom det inte har varit tillräckligt stor efterfrågan på linjen i kombination med höga flygplatsavgifter. Dessutom flyger de flesta resenärer i södra Sverige från närliggande Köpenhamn flygplats där Norwegian har en stark närvaro.

Om de nya linjerna

 • Stockholm Arlanda (ARN) – Palanga (PLQ) kommer att trafikeras två gånger i veckan, på torsdagar och söndagar, med start 2 april 2020.
 • Stockholm Arlanda (ARN) – Gdansk (GDN) kommer att trafikeras fyra gånger i veckan, på måndagar, torsdagar, fredagar och söndagar med start 2 april 2020. Från mitten av juni till mitten av augusti trafikeras linjen två gånger i veckan, på måndagar och fredagar.
 • Stockholm Arlanda (ARN) – Tivat (TIV) kommer att trafikeras en gång i veckan, på onsdagar, med start 1 april 2020.
 • Göteborg Landvetter (GOT) – Gdansk (GDN) kommer att trafikeras två gånger i veckan, på fredagar och söndagar, med start 3 april 2020.
 • Köpenhamn (CPH) – Gdansk (GDN) kommer att trafikeras två gånger i veckan, på torsdagar och söndagar, med start 16 april 2020.
 • Köpenhamn (CPH) – Szczecin (SZZ) kommer att trafikeras två gånger i veckan, på onsdagar och lördagar, med start 1 april 2020.
 • Köpenhamn (CPH) – Poznan (POZ) kommer att trafikeras två gånger i veckan, på tisdagar och lördagar, med start 31 mars 2020.
 • Köpenhamn (CPH) – Palanga (PLQ) kommer att trafikeras två gånger i veckan, på tisdagar och lördagar, med start 31 mars 2020.
 • Köpenhamn (CPH) – Hamburg (HAM) kommer att trafikeras två gånger i veckan, på torsdagar och söndagar, med start 17 april 2020.
 • Oslo (OSL) – Kaunas (KUN) kommer att trafikeras två gånger i veckan, på onsdagar och lördagar, med start 3 april 2020.
 • Oslo (OSL) – Wroclaw (WRO) kommer att trafikeras två gånger i veckan, på måndagar och fredagar, med start 1 april 2020.
 • Oslo (OSL) – Poznan (POZ) kommer att trafikeras två gånger i veckan, på onsdagar och lördagar, med start 1 april 2020.
 • Oslo (OSL) – Düsseldorf (DUS) kommer att trafikeras fyra gånger i veckan, på måndagar, torsdagar, fredagar och söndagar, med start 2 april 2020.
 • Trondheim (TRD) – Gdansk (GDN) kommer att trafikeras två gånger i veckan, på fredagar och söndagar, med start 1 april 2020.
 • Stavanger (SVG) – Billund (BLL) kommer att trafikeras två gånger i veckan, på måndagar och fredagar, med start 19 juni 2020.
 • Bergen (BGO) – Billund (BLL) kommer att trafikeras två gånger i veckan, på torsdagar och söndagar, med start 18 juni 2020.

Biljetter finns nu till försäljning på www.norwegian.com.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *